Sparer spillere mot Fiorentina?

Rafael Benítez vurderer om han skal spare flere av sine toppspillere i den relativt betydningsløse kampen mot Fiorentina. Ønsker å score noen mål og vinne for fansen.

Liverpool er allerede utslått av Champions League siste gruppespillskamp mot Fiorentina. De røde har ikke annet enn prispenger, seedingspoeng og seeding i 1/16-finalen i UEFA Europa League å kjempe om på onsdag. Seier mot italienerene gir Anfield-klubben hjemmekamp i returoppgjøret når 1/16-finalene trekkes 18.desember.

Rafael Benítez har allerede antydet at Alberto Aquilani kanskje blir å finne fra start for første gang i en Liverpool-trøye når Fiorentina gjester Anfield. Muligens får også Fernando Torres en plass på benken etter lyskeskaden. Manageren utelukker ikke at han kommer til å hvile flere sentrale førstelagsspillere. Fire dager senere venter ligakamp mot Arsenal, før hjemmekamp mot Wigan står på programmet onsdag 16.desember.

- Det er viktig at vi legger ned en god forestilling, spiller bra og vinner. Det kan hjelpe på vår selvtillit i fremtiden, uttalte Rafael Benítez til Press Association før gårsdagens kamp mot Blackburn.

- Men det kan godt være at jeg bruker noen spillere som vanligvis ikke er i førstelagets startoppstilling.

- Men vi må vinne. Vi må vise kvalitet og gi fansen en god kamp.

- Jeg vet ikke hva slags tilnærming Fiorentina vil ha. De er videre, men kan vel ønske å avslutte på 1.plass i gruppen.

- Men vi må spille bra og bruke kampen for å bygge for fremtiden. Vi kan se frem til Europa League, det er oppgaven vår nå.

- Jeg kommer til å ta en beslutning nærmere i tid om jeg kommer til å spare noen av våre toppspillere. Det avhenger av hver enkelt av dem og hvordan formen deres er.

- For noen av dem vil det kanskje være bra å spille, mens andre kanskje kan trenge en pause.

- Vi er i en situasjon vi ikke kan forandre på hva som har skjedd og situasjonen vi befinner oss i.

- Selvsagt er vi skuffet over at vi ikke er i stand til å gå videre til 1/8-finalen i Champions League, men jeg håper vi kan score noen mål for å gi supporterne noe å bli glad for.