Spearing håper på en ny sjanse

Spearing spilte mot Leeds i forrige runde. Nå håper han at Benítez vil gi ham tillit mot Arsenal. God anledning for yngre spillere til å vise seg frem. Den tøffeste trekningen. LFC bør vinne noe hvert år.

Jay Spearing har startet to førstelagskamper denne sesongen og vært ubenyttet reserve ved seks anledninger. Den 20-årige midtbanespilleren håper at Rafael Benítez velger å bruke ham på Emirates Stadium i kveld.
- Uansett hvor lenge jeg er på banen, om det er 10 minutter eller 90 minutter som mot Leeds, må jeg forsøke å få folk til å mene at jeg er verdt en plass på laget neste uke, uttaler Spearing til Liverpoolfc.tv.

- Man må bare ta hver kamp som den kommer og forsøke å ta vare på muligheten. Det ville være et stort løft for selvtilliten om jeg får starte på Emirates, men bare å bli involvert vil være fantastisk.

- Carling Cup er meget viktig for meg fordi dette er turneringen Rafa gir de yngre spillerne en sjanse.

- Desto lenger vi avanserer, jo flere opptredener får vi. Det vil sette oss i en god posisjon dersom vi trengs i Premier League eller Champions League.

Spearing spilte mot Leeds i forrige runde, og Arsenal venter nå på bortebane.
- Man kan si det er den tøffest mulige trekningen, men vi må reise dit trygge og med troen på at vi kan vinne kampen. Jeg har tro på at vi kan klare det.

Arsenal kommer trolig til å stille med en blanding av unge og erfaren spillere.
- De har mange gode spillere, men vi må bare stå på og forsøke å vinne kampen.

- Hver turnering er viktig. Vi bør vinne trofeer hvert år. Forhåpentligvis kan vi vinne noe denne sesongen.