Spesiell kveld for Harrison

Den gang 4-årige Paul Harrison mistet sin far og sin onkel på Hillsborough. I kveld står han i mål på Anfield, hvor han er på legendelaget til Kenny Dalglish i Hillsborough Memorial Game.

- Det er det samme hver 15.april - det er en trist dag, sier Paul Harrison til Liverpools hjemmeside. - Jeg håper vi en dag får rettferdighet for de 96.

Den tidligere junior- og reservelagskeeperen i Liverpool er nå blitt 24 år og skal, etter oppfordring fra Kenny Dalglish, spille kveldens veldedighetskamp.

- Det vil bli spesielt for min familie å se meg spille en slik kamp på en slik markering.

- Jeg fikk en telefon fra Kenny Dalglish, som spurte meg om jeg ønsket å spille i kampen. Hele tiden siden har jeg fått mer og mer informasjon og jeg er bare så stolt over å ha blitt spurt.

- Paul vil spille i mål, noe jeg synes er veldig passende for denne kampen, sier Dalglish selv.

- Paul mistet sin far og onkel på Hillsborough. Han var en profesjonell her i Liverpool og det vil bli stort for ham å spille.

- Det vil bli en veldig gripende kveld for ham.

Paul Harrison forlot Anfield i 2005 og spiller nå for walisiske TNS, klubben Liverpool spilte mot i kvalifisering til Champions League det samme året.

- Det er alltid spesielt å gå ut på gressmatta på Anfield. Jeg ser virkelig fram til det.

- Alle legendene har vært glimrende overfor meg. Jeg kjente et par av dem fra forskjellige tidspunkt i min karriere, men det er stort å endelig møte Kenny Dalglish. Han er virkelig en legende, ikke sant?

Harrison var maskot da Liverpool sikret seg sin siste ligatittel ved å slå QPR i 1990, og har ikke helt gitt opp å få spille på førstelaget til de røde en gang.

- Forhåpentligvis. Det er drømmen.