Spesiell kveld for Spearing

20-årige Jay Spearing spilte for første gang i en A-lagskamp på Anfield. Han syns det var flott å høre tilskuerne synge navnet hans. Pepe skylder på dommeren.

Jay Spearing fikk for første gang delta i en førstelagskamp på Anfield. Midtbanespilleren kom inn for Steven Gerrard i det 73.minutt, og klarte å sette sitt preg på kampen i løpet av det drøye kvarteret han var på banen.
- Det var en utrolig kveld for meg. Det er vanskelig å beskrive hva jeg føler akkurat nå, sier Spearing til Liverpool Echo.

- Noe av det mest spesielle for meg var å høre tilskuerne synge navnet mitt, men bare det å komme innpå og spille er noe jeg aldri kommer til å glemme.

- Hovedsaken vil alltid være å spille, men å høre publikum synge navnet mitt gjør det definitivt litt ekstra spesielt.

20-åringen, som er født på Birkenhead, innrømmer at han fikk gode råd av Benítez før innbyttet.
- Han fortalte meg å gå utpå og forsøke å nyte det. Det hjalp meg til å slappe av litt.

- Han sa at jeg ikke hadde noe å tape fordi vi ledet 3-0. Jeg måtte konsentrere meg om å prøve å vise det jeg kan.

- Jeg tror ikke det har sunket inn skikkelig ennå.

Pepe føler seg snytt av dommeren
Real Madrids forsvarspiller Pepe mente at dommer Frank De Bleeckere skulle gitt frispark mot Torres i forkant av Liverpools første mål.
- Jeg synes dommeren burde blåst for frispark. Kampen endret karakter fra det øyeblikket. Jeg var siste spiller, og jeg følte at jeg ble dyttet.

- Liverpool startet kampen bra, med stort tempo. Vi visste at det kom til å bli slik.

- Vi er veldig skuffet over resultatet. Vi ønsker å be supporterne om unnskylding. Det neste vi kan gjøre er å takke dem for støtten de har gitt oss. Vi maktet ikke å snu kampen til seier.

- Vi er virkelig skuffet, men vi må heve hodet og slå tilbake i ligaen. Real Madrid-spillerne må alltid være stolte av å ha på seg denne tøyen.