Spillerne var enormt skuffet

Riera forteller at spillerne var meget skuffet etter 0-0 mot Stoke. Det var en vond følelse som de vil gjøre alt for å unngå i fremtiden. Ingen kamper er enkle, men laget skal kjempe om hvert poeng.

Albert Riera avslører overfor Liverpool Echo at spillerne var meget skuffet etter kun 0-0 borte mot Stoke på lørdag. Kantspilleren er ikke i tvil om at Liverpool har karakterstyrken som trengs for å komme tilbake etter den seneste nedturen.
- På lørdag så jeg lagets viljestyrke. Da vi kom inn i garderoben etter kampen, var alle helt oppskaket over at vi bare hadde spilt uavgjort i en vanskelig bortekamp, uttaler Albert Riera.

- Stoke har en veldig god statistikk på hjemmebane. Mange lag har slitt med å beseire dem på Britannia Stadium, men vi er øverst på tabellen. Vi hadde håpet å reise dit og vinne.

- Men vi skal huske denne følelsen, og vi skal gi alt for at det ikke skjer igjen.

Riera mener at det gamle uttrykket om at det ikke finnes enkle kamper gjelder mer enn noen gang. Han henviser til helgens runde i Spania som et bevis på det.
- I går så jeg på Barcelona, som leder La Liga, mot Osasuna, som ligger i bunnen.

- Alle forventet at Barcelona skulle vinne enkelt, men med ti minutter igjen lå de under 1-2. De avsluttet med å score to mål på ti minutter, så de vant kampen. Det var en mye vanskeligere kamp for dem enn forventet.

- Det er slik fotball er. Du kan aldri ta en seier for gitt. Hvert lag kan utgjøre en trussel. Du må arbeide for hvert poeng.

- Men jeg kan fortelle supporterne våre at vi skal kjempe om hvert eneste poeng i hver eneste kamp vi spiller.