Startplass både for Aquilani og Torres?

Rafael Benitez uttaler at både Fernando Torres og Alberto Aquilani kan komme til å starte søndagens kamp mot Arsenal. Nabil El Zhar, Martin Kelly og Albert Riera er alle uaktuelle til kampen.

Manageren akter å holde kortene tett til brystet foran Arsenal-kampen, og vil ta en sen avgjørelse hvorvidt duoen Aquilani og Torres starter kampen eller ei. Italieneren spilte som kjent de første 76 minuttene av Champions League-kampen mot Fiorentina på onsdag, mens Torres fikk slippe til de siste 25.

- Det var viktig for oss å ha Fernando tilbake i midtuken. Vi ønsket å gi ham noen minutter. Han følte seg skarp, og var helt ok etter kampen. Vi vet han er en spiller som kan utgjøre en forskjell, så vi vil ta en avgjørelse om han starter etter lørdagens trening. Han har jobbet sammen med fysioterapeutene og har trent veldig hardt, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Jeg ser heller ingen grunn til at Aquilani ikke kan starte, men vi tar trolig ikke noen endelig avgjørelse før kampdagen. Vi må se hvordan han klarer seg på trening først. Vi skal jobbe videre, og får bestemme oss etter lørdagens trening.

- Aquilani viste sine kvaliteter mot Fiorentina. Han må få mer kamptrening, men når det gjelder overblikk og pasningskvalitet er han veldig god. Vi får se. Han er en annen type spiller enn de andre vi har for øyeblikket. Vi må jobbe videre med ham.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.