Stavanger Liverbirds passerer 500

Liverbirds Stavanger har passert en liten milepæl. Før helgen, godt og vel halvannet år etter oppstarten sommeren 2007, passerte de 500 medlemmer.

Vi har fått følgende situasjonsrapport fra Oljebyen:

Interessen rundt det vi holder på med har vært formidabel fra begynnelsen. Vi synes vi har fått til masse kjekt for medlemmene, noe som vises igjen på det engasjementet og de tilbakemeldingene vi får fra disse. Siden oppstarten har vi fått i stand en flott avtale med Stavanger Sportscafe, som gir Liverpool kamper prioritet foran alt annet - en forutsetning da vi skulle velge "stampub". Vi har også fått en rabattavtale der, samt en egen meny eksklusivt for oss - mot fremvisning av våre medlemskort.

I tillegg kan nevnes fri inngang på Javel Nattklubb og rabatt på supporterutstyr i Vikingbutikken som er den største leverandøren av slikt her lokalt.

Medlemmene nyter også godt av en alltid like stivpyntet pub når Liverpool spiller kamp - det går mye i røde banners og Liverpool effekter - det hersker ingen tvil om hvem som "eier" lokalet og stemningen er alltid på topp! Vi har også fått trykket noen flotte t-skjorter og hettegensere som har gått unna i hundretall - fortere enn vi klarer å skaffe dem.

Av aktiviteter foruten det at vi selvfølgelig møtes på SAMTLIGE offisielle førstelagskamper, kan Legends -08, Fellesturen mot West Brom -08 og Julebordet i desember -08 trekkes frem som de store høydepunktene så langt. 7000 på Viking Stadion var en solid publikumsrekord for Legends og to fantastiske dager for oss! I tillegg solgte vi 35 plasser på fellestur i løpet av noen timer og hadde et fantastisk julebord, bildene skulle tale for seg selv!

Ønsker samtidig å benytte anledningen til å takke noen bidragsytere - da først og fremst LFCSCSB som har vært til stor hjelp, Tage Herstad og Bertil Holen særlig ifm Legends kampen sommeren 08, samt de andre Liverbirds klubbene rundt om i landet som vi har kontakt med og henter "inspirasjon" fra.

Så håper vi at den siste tids downperiode snur til noe positivt på søndag og at alle våre supportervenner rundt om i landet holder koken og bidrar til dette! Håper også at alle som ønsker kontakt med oss finner frem mail eller telefon - info er tilgjengelig på:

www.liverbirds-stavanger.com