Stenger spill på Rafas avgang

Ledende bookmakere tar ikke lenger i mot spill på Benítez' avgang etter at det har kommet inn store innsatser. Ifølge Sky Sports tyder ingenting på at manageren er på vei ut med det første.

Setanta.com melder at William Hill og SkyBet har sluttet å ta i mot veddemål på at Rafael Benítez fremdeles er manager for Liverpool ved sesongstart 2009/10.

I går begynte det å versere rykter om at Rafael Benítez' tid som manager i Liverpool snart er over. Engelske bookmakere har i etterkant mottatt store innsatser på at spanjolen kommer til å forlate Liverpool.

- Samtaler mellom Benítez og klubben om en ny kontrakt ser ut til å ha pågått i lang tid. Hvis de pengene vi har sett denne morgenen er korrekt, så virker det som forhandlingene har brutt sammen, uttaler Dale Tempest i Sky Bet.

- Vi vil være overrasket om Rafa fortsatt er Liverpool-sjef ved midnatt søndag, uttaler William Hills talsmann Ruper Adams.

Paddy Power har informert setanta.com om at de har tatt i mot veddemål til 50/1 på at Benítez forlater sin post i dag!

I engelsk presse har det ikke kommet frem noe som tyder på at Rafael Benítez er på vei bort med det første. Sky Sports er til stede i Madrid, og de har ingen signaler fra Liverpool FC om at manageren tid er forbi.