Stille før aktiv dag?

Robbie Keane til Tottenham? Aaron Lennon i bytte? Liverpool ser på andre spillere? Ny kontrakt for Rafa? Dette er dagen da transfervinduet stenger kl 18.00.

Foreløpig virker det å være stille i den røde delen av Merseyside, men det spekuleres fortsatt i at det kan bli en hektisk dag for Liverpool.

Rafael Benitez og Liverpool har valgt å ikke avkrefte at Robbie Keane kan være på vei vekk fra klubben, bare en halv sesong etter at han ble kjøpt for £20M fra Tottenham. I så fall vil det trolig være tilbake til Spurs. Engelske aviser hevder at Tottenham har lagt inn et bud på £15 for spilleren som ikke var med i troppen til gårsdagens seier mot Chelsea, mens flere legger til at man på Anfield kun vil være interessert hvis en får med Aaron Lennon som en del av avtalen.

Hvorvidt Liverpool vurderer å hente inn andre spillere virker meget tvilsomt, med eiere som virker å snu på hver dollar om dagen.



Daily Mirror hevder at det vil bli annonsert senere i dag at Hicks og Gillett har blitt enig med Rafael Benitez om en avtale som binder manager til Liverpool fram til 2013.

Det kan altså bli en spennende dag. Vi kommer til å følge med på alt som måtte skje her på liverpool.no.