Stjernegalleri i veldedighetskamp

Kenny Dalglish hyller i dag en rekke Liverpool-legender og andre kjendiser for å stille opp i forbindelse med Hillsborough Memorial Game i neste uke.

Bokseren Joe Calzaghe, Robbie Fowler og Paul Gascoigne er blant de som entrer Anfield. I tillegg til disse tre stiller en rekke andre fotball-legender opp i kampen som spilles torsdag 14.mai klokken 20.45 skandinavisk tid.

Robbie Fowler flyr hjem fra Australia i ens ærend for å spille for Liverpool Legends mot All Stars. Andre som trekker på seg fotballdrakt denne kvelden er, foruten Dalglish selv, kjente navn som Alan Hansen, Dave Watson, Alan Stubbs, Gary Gillespie, Trevor Steven, Graham Stuart, Paul Harrison, Nigel Clough og Des Walker. Sangerne Craig David og Nicky Byrne fra Westlife er blant kjendisene som vil spille kampen.

Hensikten med kampen er gjennom The Marina Dalglish Appeal å hylle de 96 ofrene for Hillsborough-ulykken samtidig som man ønsker å samle inn penger til en ny strålebehandlingsavdeling ved Aintree sykehus i Fazakerley.

- Støtten jeg har fått fra alle i forbindelse med denne kampen har vært helt enestående, og jeg ønsker å takke hver enkelt som stiller opp. Jeg har aldri sett Joe Calzaghe spille fotball, men han er en bokselegende, og en kar som jeg tror kan bite fra seg. Robbie Fowler flyr hjem fra Australia, og Gazza vil også spille, sier Kenny Dalglish til Liverpool Echo.

- Alle som har blitt spurt om å stille har vært fantastiske, og nå håper vi å spille en god kamp som fansen vil sette pris på, legger Dalglish til.

- Jeg tror folk forstår at pengene går til en flott sak som kommer folk i Liverpool til gode. Vi satser på å gjøre dette til en familiebegivenhet.