Stolt Palsson

Victor Palsson bekrefter at det var en stor ære å få spille sammen med Steven Gerrard på den sentrale midtbanen i vennskapskampen mot Tranmere,

18-årige Victor Palsson har fått stor tillit på reservelaget etter at han kom fra danske AGF i januar, og har nå i tillegg fått kapteinsbindet av den nye treneren John McMahon under kampene i pre-season.

Da man på fredag møtte førstelaget til naboen Tranmere betydde det av Palsson startet kampen sammen med Steven Gerrard på Liverpools sentrale midtbane. Stevie G måtte som kjent bli hjemme mens førstelaget var i Østen som følge av rettsaken, og hadde behov for en gjennomkjøring.

- Det var en fantastisk erfaring for meg å spille ved siden av Steven som er en av de beste midtbanespillerne i verden, forteller Palsson til liverpoolfc.tv.

- Jeg var litt nervøs med tanke på å spille sammen med Steven, spesielt ettersom jeg var kaptein. Jeg spurte om han ønsket armbindet men han sa at jeg skulle beholde det og ha det gøy.

- Han ga råd til meg gjennom hele kampen og jeg trivdes. Det var bare stort å få spille sammen med ham, sier den rakryggede islendingen.

- Det å være kaptein bringer med seg mye ansvar, men jeg har trives og det vil forhåpentligvis fortsette slik når sesongen begynner.

- Jeg liker Liverpool, det er en flott by og det er bare en utrolig opplevelse å få spille for denne klubben.

- Nå kan jeg nesten ikke vente på at sesongen skal starte, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det godt.