Stor aktivitet i Thailand

Spillerne har trent og møtt sponsorer. Dalglish synes at Kuyt besitter treneregenskaper. Hilst velkommen av supportere med svineinfluensamasker.

Ved siden av trening på National Stadium i Bangkok har spillerne deltatt i en rekke aktiviteter i dag. Kenny Dalglish og Dirk Kuyt trente lokale gutter på Adidas Sports Clincic.
- Det var faktisk ganske høy standard, Det viktigste var at ungene trivdes og hadde det moro. Det var var litt rart å jobbe ved siden av Kenny fordi han var min helt. Så å være sammen med ham og hjelpe guttene var fantastisk. Vi trivdes der ute. Det er flott at klubben kan gjøre så mange positive saker når vi er over her, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

Kenny Dalglish mottok stor hyllest da han kom inn på arenaen.
- Vi kjørte dem litt. Guttene gjorde det bra. Det er aldri lett i denne varmen, men alle så ut til å ha det fint. Det var artig å være involvert. Dirk var trolig mer involvert enn meg fordi han har yngre ben, men det var bra å komme ut på banen igjen og løpe litt, forteller Dalglish.

Dalglish har tro på at Kuyt kan bli en bra trener i fremtiden.
- Jeg synes at Dirk har den rette mentalitetet og profesjonaliteten til å gjøre hva han ønsker. Han er veldig oppmerksom, oppfører seg bra og er godt likt i garderoben. Hvis det er noe han vil, så hvorfor ikke?

Flere av spillerne reiste til Adidias' butikk. Andre tok del i opplegg arrangert av klubbsponsor Carlsberg. De spillerne som ikke var med noen av disse aktivetene, reiste til Grand Palace i Bangkok.

Hilst velkommen med svineinfluensamaske
Thailandske supportere møtte opp utenfor spillerhotellet i går for å ønske Liverpool FC velkommen, og flere av dem var iført svineinfluensamaske med Liverpools klubblogo på.