Stor optimisme i Real Madrid-leiren

Ramos sikter seg inn på en 3-0-seier, og advarer mot Arjen Robben. Robben ute etter revansje. Kritisk til Liverpools spillestil. Heinze har god tro på seier. Presidenten tipper greit avansement.

Real Madrids manager Juande Ramos jakter storseier mot Liverpool på Santiago Bernabeu, og tror Arjen Robben kan være en viktig brikke for å oppnå et godt resultat.
- Jeg er ute etter en 3-0-ledelse fordi det kan være avgjørende, og det vil være mye lettere å reise til Anfield, uttaler Ramos.

- Arjen har vært spektakulær setter at jeg kom. Han er forskjellig fra resten og har de veldig sjeldne kvalitetene som hurtighet og evnen til å komme forbi forsvarsspillere.

Arjen Robben selv trives utmerket etter Ramos' ankomst, og den tidligere Chelsea-spilleren vil ha revansje for to semifinaletap mot Liverpool i Champions League.
- Måten Juande ønsker å spille på passer meg. Han ønsker å bruke vinger og få ballen ut på kantene. Det er mer frihet i angrep, sier Robben.

- Jeg kan spille på begge kantene eller i midten. Det gjør det mulig å overraske forsvarerne mer.

- Jeg nyter tiden i Spania. De spiller litt mer fotball. Kanskje jeg blir mer beskyttet som ving. Det er litt mer fysisk i England, og noen ganger spilles det mer direkte, med langballer. Det er kanskje grunnen til at La Liga passer meg litt bedre.

- Jeg ønsker å slå dem fordi jeg har tapt mot dem to ganger i semifinaler, og Reina reddet mitt straffespark. Jeg ønsker en mulighet til å ta enda ett mot ham, og score.

Nederlenderen er sikker på at det blir en jevn kamp, og trekker frem Benítez' gode taktiske egenskaper.
- De er veldig sterke. Manageren er utmerket taktisk. Det viktigste er å score på Bernabeu. Vi må slå dem med mer enn to mål hjemme fordi returkampen på Anfield kommer til å bli veldig vanskelig.

- Da jeg var i Chelsea, likte jeg ikke å spille mot dem. Jeg foretrekker å spille mot Manchester United eller Arsenal. Liverpool er ikke et lag som vet hvordan de skal spille god fotball. De er veldig fysiske, de jobber og løper mye og taktisk veldig god forberedt.

Gabriel Heinze føler seg sikker på at Real Madrid kommer til å hente hjem seieren i første kamp.
- Jeg snakket med Mascherano her om dagen. Han var veldig optimistisk foran kampen. Han sier at vi må være forberedt. Men jeg tror det er feil. Vi kommer til å vinne på Bernabeu.

- Jeg tror vi møter Liverpool på riktig tidspunkt, men vi vet at det ikke kommer til å bli enkelt. Vi må forsøke å ta vare på hjemmebanefordelen. Vi må sette inn presset mot Liverpools mål fra første minutt.

- I slike kamper må vi utnytte alle mulighetene vi har fordi de vil gjøre det samme på Anfield i andre kamp.

- Dette er en viktig kamp for meg siden jeg har spilt for et engelsk lag, og jeg ønsker en seier. Jeg trives i Madrid, og min drøm er å sende Liverpool ut av turneringen.

Den tidligere Manchester United-spilleren vet han kommer opp mot Fernando Torres og Dirk Kuyt, men tror at Real Madrid er gode nok til å håndtere slike kvalitetsspillere.
- Det er ikke lett å møte spillere som Torres og Kuyt, men vi skal forsøke å identifisere deres svake sider. Forhåpentligvis får de det ikke komfortabelt i dette landet.

- Det kan ikke benektes at Torres er en av de beste spissene i verden, men vi vil begå en feil dersom vi bare fokuserer på ham. Liverpool har elleve farlige spillere.

Real Madrids president Vicente Boluda tror at Liverpool beseires ganske greit over to kamper.
- Det vil bli en åpen kamp. Vi kommer til å score mål. Vi vinner 3-0 i en stor kamp. Vi vinner også på Anfield, 2-1. Jeg sa det for et par uker siden, og jeg sier det igjen nå. Vi kommer til å vinne Champions League.