Syv røde på landslagsoppdrag

Liverpool har syv førstelagsspillere på landslagoppdrag i morgen og onsdag. Sotirios Kyrgiakos og Hellas spiller om VM-plass. Javier Mascherano tilbake på Melwood.

Etter det Liverpool.no erfarer var Javier Mascherano tilbake på Melwood i dag etter å ha spilt privatlandskamp for Argentina mot Spania på lørdag. Syv førstelagsspillere vil tirsdag og onsdag være på internasjonale oppdrag, men kun Sotirios Kyrgiakos og David N'Gog har kvalifiseringskamper på programmet.

I morgen møter Brasil Oman i Muscat. Lucas Leiva kan få sjansen etter å ha vært ubenyttet reserve mot England på lørdag. Slovakia, med Martin Skrtel, møter Chile hjemme i Zilina.

Som tidligere nevnt er David N'Gog usikker for Frankrike U21 til EM-kvalifiseringskampen mot Slovenia U21. Spissen har pådratt seg en neseskade, og det fryktes et nesebrudd, skriver L'Equipe. Det franske forbundet har foreløpig ikke kommet med noen opplysninger om skaden, men ifølge Daily Mail er spilleren sendt av gårde for å gjennomføre en MR-undersøkelse.

Onsdag spiller Hellas borte mot Ukraina i den andre kampen av to playoff-oppgjør i om en VM-plass. Sotirios Kyrgiakos pleier å være et sikkert kort i grekernes startoppstilling. Hellas og Ukraina spilte målløst i Athen på lørdag.

Dirk Kuyt og Ryan Babel er med Nederland til oppgjøret mot Paraguay i Heerenveen. Pepe Reina er eneste Liverpool-spiller i Spanias tropp til bortemøtet med Østerrike.

TIRSDAG 17. NOVEMBER

15.30, Muscat, Oman v BRASIL
Lucas

17.00, Zilina, SLOVAKIA v Chile
Skrtel

20.50, Reims, FRANKRIKE U21 v Slovenia U21
N'Gog
(EM-kval)

ONSDAG 18. NOVEMBER

19.00, Donetsk, Ukraina v HELLAS
Kyrgiakos
(VM-kval, play-off)

20.45, Heerenveen, NEDERLAND v Paraguay
Kuyt, Babel

20.45, Wien, Østerrike v SPANIA
Reina

 

Privatlandskamper hvis ikke annet er angitt.