Tap for juniorene

Det ble i dag et nytt ligatap for Liverpool U18, denne gang borte mot Wolverhampton som er lagets kommende motstander i den nasjonale cupen.

På 12 ligakamper har Liverpool U18 tapt hele sju av dem. Det må bekymre trener Rodolfo Borrell og ledelsen på akademiet. Selv om de har et ungt lag vil de fleste som spilte i dag også være med når man skal møte Wolverhampton hjemme i 3.runde av den engelske juniorcupen.

Det stod 0-0 ved pause, før Wolves scoret tidlig i 2.omgang og Andre Wisdom (bildet) utlignet. Hjemmelaget scoret seiersmålet da det gjenstod fem minutter.

Liverpool: Chris Oldfield, John Flanagan, Andre Wisdom, Matty McGiveron, Jack Robinson, Conor Coady, Craig Rodden, Tom Ince, Chris Buchtmann, Michael Roberts (Krisztian Adorjan), James Ellison (Michael Ngoo). Reserver: Deale Chamberlain, Stephen Sama, Karl Clair.