Tap for Martin

Liverpools reservekeeper David Martin beholdt plassen på Tranmere etter at hans utlånsperiode startet med seier forrige helg, men i dag ble det nederlag i nordøst mot Hartlepool.

David Martin gikk rett inn på laget til Tranmere mot Brighton forrige helg, da førstekeeper Luke Daniels var suspendert. Etter en god kamp fra laget på andre siden av elven Mersey, og fra 23-årige Martin mellom stengene, ble det 2-1 seier til klubben som nylig sparket John Barnes som manager.

- Vi hentet inn David fordi vi følte det var avgjørende at vi hadde en rimelig erfaren keeper for en så viktig kamp som den mot Brighton, uttalte fungerende manager Les Parry til Liverpool Daily Post.

- Jeg synes han skjøtte seg veldig bra. Han dirigerte godt, hadde gode utspill og bortsett fra et skudd som han måtte tippe over tverrliggeren behøvde han ikke å gjøre så mange redninger.

- Hans generelle spill var utmerket og jeg har sagt til Liverpool at hvis han fortsetter å spille slik, da vil han være på laget. Det er noe jeg må holde.

David Martin spilte hele kampen da Tranmere i ettermiddag spilte borte mot Hartlepool. Hvorvidt han får beholde plassen til neste kamp er kan kanskje være mer usikkert, siden laget fra Merseyside tapte 1-0.