Tap for Skrtel og Dossena

Skrtel fikk 90 min for Slovakia. Dossena spilte siste 15 min for Italia. Debuter for Mikel San José (Spania U21) og Martin Kelly (England U19). Tap også for O'Connor. 90 min for Lindfield.

Fem Liverpool-spillere var i aksjon i diverse privatlandskamper i dag. Martin Skrtel spilte hele kampen for Slovakia da de tapte 2-3 mot Ukraina i en firenasjonersturnering på Kypros. Andriy Voronin var ikke på banen for Ukraina. Slovakia møter Kypros i kampen om 3.plassen i morgen, mens Ukraina spiller finale mot Serbia.

Andrea Dossena kom inn for Andrea Pirlo da kvarteret gjensto av Italia-Brasil på Emirates Stadium i London. Scoringer av Manchester City-duoen Elano og Robinho, etter henholdsvis 13 og 27 minutter, ga Brasil en 2-0-seier.

Mikel San José debuterte for Spania U21, men spanjolene klarte kun 1-1 mot Norge U21 i Cartagena. Den utlånte Liverpool-spilleren fikk tillit hele oppgjøret.

England U19 tapte hele 0-3 på Fitness First Stadium mot Spania U19. Martin Kelly fikk sin debut på U19-landslaget. Midtstopperen ble byttet inn i pausen, på stillingen 0-2.

Shane O'Connor spilte 1.omgang, på venstrevingen, da Irland U19 tapte 1-2 mot Russland U19 i Sochi. Lagene møtes på nytt torsdag.

I League Two var Craig Lindfield på banen samtlige minutter for Accrington Stanley hjemme mot Brentford. Oppgjøret endte 1-1. Tidligere Liverpool-junior Jimmy Ryan sendte hjemmelaget i føringen etter 48 minutter. Brentford utlignet da kun to sekunder gjensto av tilleggstiden.