Taper terreng i kampen om Tevez

Liverpool skal være i ferd med å komme på etterskudd i drakampen om signaturen til Carlos Tevez. Steven Gerrard håper fortsatt at Gareth Barry skriver under for de røde.

The Independent melder at Manchester City har distansert Liverpool i kampen om å sikre seg Carlos Tevez. Rafael Benitez skal ikke være villig til å matche prisforlangende på £25.5M som selskapene som eier Tevez krever for spissen. Lønnen som City tilbyr overgår også tilbudet fra fra Liverpool, og City regnes dermed nå som favoritter til å overta spilleren fra Manchester United.

Chelsea og Real Madrid skal også ha matchet prisforlangende for Tevez. Chelsea jakter imidlertid også Kaka, og Tevez kan således ikke forvente å få spille fast på førstelaget til London-klubben.

Gerrard håper Barry kommer
Steven Gerrard gjentar i dag sitt ønske fra sommeren 2008, nemlig å se Gareth Barry i Liverpool-drakt kommende sesong.

- Om jeg ønsker å se Gareth Barry komme til Liverpool? Ja. Han er en topp spiller, som kan forbedre vårt lag og vår tropp. Han er den type spiller Liverpool trenger, sier Gerrard til Press Association.

- Han er veldig dyktig, men han er fortsatt Aston Villas spiller, og jeg ønsker ikke å terge på meg Martin O'Neill. Dersom Gareth kommer til Liverpool, vil det være storartet. Kommer han ikke, håper jeg vi sikrer oss andre spillere som er minst like gode.

- Når man ser Villa spille, så er Gareth deres beste spiller. Han er deres kaptein. Deres leder. Han scorer flotte mål, og skaper sjanser. Jeg trives sammen med ham på landslaget. Han er engelsk, og vi trenger engelske spillere i vår klubb nå.

Gerrard innrømmer ellers at han ikke er helt fornøyd med sesongen 2008/09, ettersom Liverpool ikke vant noe trofé.

- Man kan vel ikke si at sesongen har vært mislykket, da man må være realistisk og se på det store bildet. Vi klarte ikke å vinne noe trofé, og det er skuffende. Men vi har vist fremgang. Vi var veldig nær å vinne ligaen. Våre 2-3 neste kjøp blir veldig avgjørende med tanke på å ta tittelen neste år. Jeg er ikke akkurat stolt over sesongen, siden vi ikke vant noe trofé.

- Hvordan skal vi nå klare å ta steget opp å bli ligamestere? Vi trenger flere spillere som er like gode som Torres. Han er en utrolig viktig spiller for oss. Alle så hva han utrettet i sin første sesong for klubben, og hvor god han har vært når han har vært skadefri denne sesongen. Klarer vi å holde Torres skadefri og få et par tilvekster av kvalitet, kan vi vinne ligaen. Manchester United vant ligaen fordi de hadde kvalitet på innbytterbenken. De hadde en litt sterkere tropp enn vi hadde.