Terminlisten kommer 17.juni

Premier League bekrefter at terminlisten kommer 17.juni. Ligaen starter 15./16.august og avslutter 9.mai. Ancelotti har anbefalt Chelsea å kjøpe Alonso. Morientes forlater Valencia.

Premier League bekrefter at terminlisten for neste sesong kommer onsdag 17.juni, noe vi antydet for en tid tilbake. Den første bolken med tv-kamper vil bli offenliggjort cirka to uker senere. Sesongstart er terminfestet til helgen 15./16.august. Siste spilleomgang er satt til 9.mai 2010, fem uker før VM i Sør-Afrika sparker i gang. Den tidlige ligaavlutningen skyldes at alle ligaer må være avsluttet senest fire uker før VM begynner, i henhold til FIFAs regelverk.

Ancelotti har anbefalt Chelsea å kjøpe Alonso
Carlo Ancelotti er sterkt linket til managerjobben i Chelsea. Italieneren har allerede vurdert en fremtid i Chelsea ifølge avsløreringer i AC Milan-trenerens biografi "Preferisco la Coppa" som ble lansert i Italia i går. Xabi Alonso er en av spillerne han i så fall gjerne vil hente til Stamford Bridge.
- Jeg bekjenner at jeg til visse tider i 2008/09 så på DVDer av John Terry, Frank Lampard og Didier Drogba, Jeg var også spillernes trener på papiret.

- President, laget ditt er veldig fysisk. Du trenger mer kvalitet på midtbanen, hevder Ancelotti å ha fortalt Roman Abramovich.

- Jeg ga ham to navn, Franck Ribery og Xabi Alonso.

Morientes forlater Valencia
Fernando Morientes bekrefter at han forlater Valencia når kontrakten utløper 30.juni.
- Jeg har kommet hit for å ta farvel. Dette er definitivt min siste pressekonferanse som Valencia-spiller, sier den tidligere Liverpool-angriperen ifølge sportsavisen Marca.

Han er usikker på hvem som blir hans neste arbeidsgiver.
- Ingenting er avgjort. Jeg har noen viktige tilbud, og det er et spørsmål om hvilket som er mest passende.