Tette kamper og få mål

Skribenter på hjemmesidene til Liverpool og Real Madrid enes om at det blir jevnt på Bernabeu og på Anfield, selv om tipsene ikke uventet har rød eller hvit vinkling. Lagoppstillingene tippes.

I kveld møtes før første gang Real Madrid v Liverpool til offisiell kamp i Madrid. Skribenter hos Realmadrid.no og Liverpool.no har gitt hverandre spørsmål foran 1/8 finalene.

Dette er den siste runden med spørsmål og svar, og hvor man tipper resultat og lag.


1. Hva slags kamper spår du i de to kampene på henholdsvis Bernabeu og Anfield?

2. Tipp et resultat i kamp 1 og 2.

3. Hvilke 11 tror du starter for "ditt" lag på onsdag, med formasjon?



ROBERT JENSEN (Realmadrid.no)

1. Tror mye avhenger av hva som skjer på Bernabeu. Liverpool kommer nok til å ligge veldig kompakt og vente på at Madrid angriper (noe Madrid har mestret dårlig de siste årene). Gjør de dette godt, noe Liverpool kan bedre enn de fleste, tror jeg Madrid fort blir stresset og det offensive spillet fortoner seg krampeaktig. Derimot, får Madrid et mål forholdsvis tidlig i kampen tror jeg vi kan få to morsomme oppgjør, ettersom Liverpool da er nødt til å slippe seg litt mer frem på banen. Tror uansett at Madrid kommer til å ha ballen mest, mens Liverpool sikrer bakover, men skaper farlige muligheter på overganger.
 
2. Dessverre tror jeg at Benitez kyniske og lite underholdende fotball igjen kommer seirende ut av en CL kamp; 2-1 i Madrid, 1-0 på Anfield og Liverpool til neste runde.
 
3. Håper på Casillas; Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Robben, Lass, Gago,Marcelo; Higuain, Raul. Tror likevel at Marcelo må vike til fordel for Sneijder.


TOM RUUD (Realmadrid.no)
 
1. Spår to tette og jevne oppgjør. Juande Ramos har fått tettet igjen forsvaret til Madrid, og Liverpool er erfaringsmessig godt organisert. Individuelle prestasjoner blir antakelig en avgjørende faktor.
 
2. 1-0 på Bernabeu og 1-1 på Anfield. RM videre.
 
3. Antatt lagoppstilling: Casillas, Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze - Lass, Gago - Sneijder, Robben - Raul, Higuain (formasjon 4-2-2-2)


HARALD NATVIK (Realmadrid.no)

1. Jeg tror det blir to kamper med lite mål, mye kjemping og ikke så mye rom til de store tekniske detaljer. Vil tro at Rafa Benítez og Liverpool vil ligge bakpå på Bernabéu og satse på overganger. Real Madrid har vært gode under Juande Ramos til det samme, og har slitt mer med å spille ut sine motstandere på hjemmebane. Tror derfor at Madrid også vil ligge litt bakpå, og at man gjerne får en kamp preget av ulike taktiske disposisjoner og en del strategiske trekk. Avhengig av resultatet i første kamp, så tror jeg nok vi får se noe lignende på Anfield også.
 
2. Det er vanskelig å tippe et resultat til returmøtet før den første kampen er spilt. Jeg har ikke noen stor tro på mange mål i disse to oppgjørene. Juande Ramos og Real Madrid fremstår per dags dato som et godt defensivt lag, noe ett baklengs på de siste åtte kampene viser. Jeg tror første kamp ender 0 - 0 eller en med en knepen hjemmeseier. Den andre kampen er vanskelig å si noe om akkurat nå, men håper at det blir en helhvit kveld der også.
  
3. Jeg tror Juande Ramos satser på samme formasjon og oppstilling som han har brukt i det siste. Altså blir det en form for 4 - 2 - 1 - 3 formasjon hvor Madrid har to sentrale defensive midtbanespillere. Casillas - Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze - Lassana Diarra, Gago - Sneijder - Higuaín, Raúl og Robben.


TORBJØRN FLATIN (Liverpool.no)

1. Liverpool kommer til å være kompakte i Madrid og å prøve å få det de kan på kontringer, noe annet vil være overraskende. Returkampen vil bli farget av resultatet på Bernabeu, men de røde vil ha en viktig hjelper i form av The Kop.

2. 0-0 og 2-0 til Liverpool på Anfield.

3. Formasjon: 4-2-3-1: Reina; Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio; Mascherano, Alonso; Kuyt,Gerrard, Riera; Torres. Hvis Gerrard ikke blir klar til å starte tror jeg Kuyt spiller sentralt og Benayoun kommer inn på høyresiden.


FRANK H. LARSEN (Liverpool.no)

1. Det blir nok to tette, jevne kamper der kanskje kun små detaljer avgjør kampene. Returoppgjøret på Anfield vil bli preget av resultatet i første kamp på Santiago Bernabeu. Svært viktig at Liverpool får med et bortemål fra Madrid. 

2. 1-1 på Santiago Bernabeu. Liverpool vinner 1-0 på Anfield.

3. Rafael Benítez velger nok en 4-2-3-1-formasjon: Reina; Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio; Mascherano, Alonso; Kuyt, Gerrard, Riera; Torres. Hvis Gerrard ikke blir friskmeldt, kommer trolig Benayoun inn på laget.


EINAR KVANDE (Liverpool.no)

1. Jeg tror det blir to meget jevne kamper, og blir heller ikke overrasket om det blir relativt målfattig. Tipper begge lag kommer til å vektlegge defensiv organisering i sine respektive bortekamper, og satse på raske overganger i håp om å kontre inn ett mål.

2. 0-0 og 0-0. Liverpool videre etter straffekonk på Anfield.

3. Formasjon: 4-4-1-1: Reina; Arbeloa, Carragher, Skrtel, Aurelio; Kuyt, Mascherano, Alonso, Riera; Gerrard; Torres