Tevez-avgjørelse denne uken?

Tevez-forhandlinger starter i dag eller i morgen. Riera og Torres fornøyd med egen innsats. Dossena kan få spilletid for Italia. Arbeloa linkes til Real.

Sky Sports News hevder at representanter for Carlos Tevez er klare til å starte forhandlinger med samtlige klubber som er interessert i å skrive kontrakt med argentineren. Det skal angivelig skje i dag eller i morgen.

Det meldes at det vil bli holdt diskusjoner med fire Premier League-klubber, nemlig Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea. Det påstås også at en klubb i Italia og en klubb i Spania er interessert. Sistnevnte skal ikke være Real Madrid.

Tevez selv skal foretrekke å fortsette karrieren i Premier League, når utlånsavtalen han har med Manchester United utløper i slutten av denne måneden. Det påstås at Tevez ikke ønsker å fortsette karrieren på Old Trafford, og Sky Sports News tror at argentineren har byrival Manchester City som sin personlige favoritt akkurat nå, grunnet den høye lønnen han vil bli tilbudt der.

Riera og Torres fornøyd med egen innsats
Spania overkjørte New Zealand fullstendig i Confederations Cup (prøve-VM) i Sør-Afrika i går kveld, og Liverpool-duoen Albert Riera og Fernando Torres er meget godt fornøyd med egen innsats etter 5-0 seieren.

- New Zealand spilte ikke så dårlig som resultatet skulle tilsi. Vi spilte fantastisk fotball de første 35 minuttene, og det var årsaken til at vi gjorde flere flotte mål. Vi hadde det morsomt på banen, noe som er litt av hemmeligheten til dette laget, uttalte Riera til journalistkorpset etter kampslutt.

- V kontrollerte midtbanen fra start av, og følte oss veldig komfortable. Det er nøkkelen. Vi utnyttet flankene, noe som er litt utypisk, da mye av vårt spill vanligvis går gjennom de sentrale lagdelene, la han til.

- Hadde jeg spilt for noen av våre motstandere, ville jeg kvidd meg på å møte oss akkurat nå, avsluttet Riera.

Spania møter nå Irak i sin neste kamp, på onsdag.

Fernando Torres gjorde tre mål før kampuret hadde passert 17 minutter i går, og hat-tricket ble gjort i løpet av 11 minutter.

- Jeg har aldri gjort et hat-trick så raskt tidligere, og det var fint å klare det med landslaget, uttalte Liverpool-spissen som nå står med 22 mål for Spania.

- Dette skylder jeg mine lagkamerater. Jeg scorer takket være arbeidet som blir gjort bak meg på banen. Jeg tror ikke jeg har mer å bevise nå. Jeg tror ingen på dette laget har noe mer å bevise. Vi spiller alle på topp nivå.

Dossena får sjansen i kveld? 
Italia spiller sin første kamp i Confederations Cup i kveld, noe som kan bety spilletid for Andrea Dossena. Motstander er USA, og kampstart er klokken 20.30. Kampen kan ses på TV2 Sport (20.00), SVT2 (20.00)/SVT1 (21.00), Canal+ Sport 1 [DK] (20.25) og BBC3 (20.00).

Arbeloa linkes til Real Madrid
Tabloidavisene fråtser i overgangsrykter om dagen, og Daily Mail linker nå Alvaro Arbeloa til Real Madrid. Avisen tror at Rafael Benitez vil gi slipp på høyrebacken for £8M dersom han føler seg trygg på at han klarer å hente Glenn Johnson fra Portsmouth som erstatter.