Tevez-krav ikke innfridd

Liverpool Echo tilbakeviser opplysningene i The Times, om at Liverpool har sagt seg villige til å betale £25M for Carlos Tevez. Fernando Torres får en ukelønn på ca. £100 000.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver i dagens utgave av lokalavisen at det ikke medfører riktighet at Liverpool har sagt seg villige til å betale £25M for Carlos Tevez. Det var The Times som brakte nyheten om dette til torgs sent i går kveld.

Ellers fokuserer Echo i dag på Fernando Torres, og det faktum at stjernespissen har blitt enig med Liverpool om en forbedret kontrakt. Barrett skriver at den nye kontrakten medfører at Torres nå vil få en lønn på rundt £100 000 i uken, en lønnsøkning spanjolen skal ha blitt lovet da han skrev under for klubben i 2007.

Echo understreker også at det kun er snakk om en lønnsøkning, ingen forlengelse av avtalen. Den nye kontrakten løper med andre ord også ut i 2013, slik som den opprinnelige kontrakten gjorde. Men partene har altså blitt enige om en opsjon på et ekstra år.

Torres sier til Echo at han ønsker å bli værende på Anfield og vinne trofeer med Liverpool.

- Jeg ønsker å fortsette karrieren her. Jeg har blitt mer og mer knyttet til klubben med tiden. Vi har lyttet til hva klubben har å tilby, etter to positive sesonger. Målet mitt er nå å vinne et trofé med Liverpool neste år, uttaler spissen.