Tipsbladet: Agger blir Milan-spiller

Danske Tipsbladet hevder at Daniel Agger blir Milan-spiller. De hevder sågar at det skjer i dag. Deres kilde er en italiensk journalist som følger Milano-klubben meget tett. LFC bekymret.

Tipsbladet hevder at Daniel Agger signerer en fireårskontrakt med AC Milan i dag. Agger har lenge vært satt i forbindelse med Milano-klubben, men Rafael Benitez har hevdet at en overgang ikke kommer på tale nå i januar, og spilleren selv har også gått ut offentlig og ytret ønske om å fortsette i Liverpool.

Tipsbladet har snakket med den italienske journalisten Christian Recalcati i Sport Media Set. Recalcati er bosatt i Milano, og det er han som påstår at Agger skriver under for Serie A-klubben i dag, for en periode på fire år.

- Journalisten følger AC Milan meget tett, og er sikker i sin sak. Salget skal etter Recalcatis informasjoner innbringe Liverpool omkring 60 millioner danske kroner, skriver Tipsbladet.

Tidligere i dag gikk Aggers agent, Per Steffensen, ut og bekreftet at han befinner seg i Milano, men benektet samtidig at han har vært i forhandlinger med AC Milan.

Også Liverpool Echo antydet i dag at skriveriene om at Agger er på vei til Milan er mer enn bare rykter.

- Liverpool-ledelsen er svært bekymret over utviklingen i saken. De mistenker at Aggers agent har forhandlet med Milan, uttaler journalisten Andy Hunter i The Guardian til sporten.dk.

Hunter skal ifølge det danske nettstedet ha snakket med kilder i Liverpool FC i går, og Guardian-journalisten tror ikke Agger forsvinner fra Anfield i dette transfervinduet.