To nye medlemmer i støtteapparatet

Liverpool FC har ansatt to nye i støtteapparatet. Eduardo Parra Garcia skal jobbe som fitnesstrener, mens Ivan Ortega blir sportsterapeut. Begge kommer fra Celta Vigo.

Eduardo Parra Garcia har blitt ansatt i det tekniske støtteapparatet som fitnesstrener med spesiell vekt på restitusjonsarbeid. Han kommer fra Celta Vigo.
- Det å komme hit og jobbe med Rafa Benítez og støtteapparatet i Liverpool er en drøm som går i oppfyllelse for meg, uttaler Eduardo Parra Garcia til liverpoolfc.tv.

- Jeg vet alt om Liverpool, historien, lidenskapen til de utrolige supporterne og selvsagt kvaliteten på de store spillerne. Jeg er virkelig glad for å arbeide her.

Ivan Ortega er nok et nytt fjes på Anfield. Han skal jobbe i det medisinske støtteapparatet som sportsterapeut. Han var også tidligere i Celta Vigo. Der hadde han ansvar for fysioterapien på førstelaget de seneste to sesongene.
- Jeg er begeistret for å ha blitt tilbudt muligheten til å arbeide for en slik fantastisk klubb. Alle i Spania og rundt om i verden kjenner til Liverpool, sier Ortega.

- Selv om det er et nytt land og et nytt miljø for meg, kan jeg ikke vente med å komme i gang.