To røde på scoringslista

Hele fem røde var involvert da Spania beseiret Aserbadsjan 6-0 i en treningskamp foran Confederations Cup, to scoret mål. Agent hevder Genoa og Juventus jakter Dossena.

Spania varmet opp for Confederations Cup med å knuse Aserbadsjan i en treningskamp på Tofik Bakhramov Stadium i Baku. Forøvrig en stadion oppkalt etter linjemannen som godkjente det kontroversielle målet til Geoff Hurts som avgjorde VM-finalen i 1966. Hele fire Liverpool-spillere startet kampen, mens Pepe Reina kom inn for Iker Casillas da Del Bosque gjorde mange bytter i pausen.

Casillas (Reina '46); Arbeloa (Ramos '46), Marcheda, Albiol (Puyol '71), Capdevilla; Alonso, Fabregas (Xavi '46), Cazorla (Guiza '67), Riera; Villa (Busquets '46), Torres.

David Villa scoret et spektakulært hattrick i førsteomgangen, før Albert Riera gjorde sitt tredje landslagsmål i karrieren etter 67 minutter, da han kom gjennom alene og banket ballen nede i lengste hjørne. Den scoringen kan du se her. Guiza la på til 5-0 fire minutter senere, før Fernando Torres fastsatte sluttresultatet til 6-0 tre minutter før fulltid, da han løftet ballen over målvakt. Målet kan du se her. Liverpoolangriperens 19. landslagsmål.

Nå reiser Spania til Sør Afrika, hvor de vil spille sin første kamp i Confederations Cup mot New Zealand den 14. juni. Irak og Sør Afrika er de to andre lagene i Spanias gruppe. Dersom Spania når finalen i turneringen, vil de være opptatte med turneringen helt til 28. juni.

Agent hevder Genoa og Juve jakter Dossena
Andrea Dossena er en av spillerne man lenge har forventet kommer til å forsvinne fra Liverpool i dette overgangsvinduet. Italieneren ble aldri noen gedigen suksess på Anfield, og ettersom spilleren fremdeles har et godt rykte i Serie A, og er involvert med landslaget som i 2006 ble verdensmestre, så er det en spiller man forventer det er mulig å få igjen en del penger for.

Tidligere denne måneden dukket det opp rykter og sitater som tydet på at Dossena gjerne ville forlate klubben, men det er noe agenten hans benekter.

- Jeg vil gjøre det klart at spillere gjør det bra i Liverpool, og aldri har sagt at han ønsker å forlate klubben, som er i Champions League og vil kjempe om ligatittelen neste sesong - slik pressen har hevdet, sier agent Roberto La Florio til Itasportpress.

- Når det er sagt, så kan jeg fortelle at Genoa og Juventus har bedt om min assistanse, men vi er langt unna å starte noen forhandlinger. Ingen spiller i verden vil umiddelbart avvise forespursler fra disse to viktige italienske klubbene, men Dossena har tillit hos Rafa Benítez, og ble brukt 26 ganger forrige sesong.

Liverpool betalte £6 millioner (et beløp som kan øke ytterligere £1m) for Dossena da han ble hentet fra Udinese forrige sommer.