Tøff oppgave for U18

Liverpool U18 står overfor en tøff test når Bolton gjester Kirkby til helgen. De røde står bokført med ni poeng etter sju kamper, mens Bolton ligger på andreplass med fire poeng mer enn de røde.

Liverpool vil håpe å kunne bygge videre på den flotte seieren over West Bromwich Albion, når de er vertskap for Bolton på akademiet lørdag. Avspark for kampen er klokken 12.00.

Bolton ligger for øyeblikket på andreplass i en meget jevn nordvestavdeling hvor Blackburn Rovers topper tabellen. Bolton-juniorene slo Wolverhampton 1-0 på hjemmebane sist helg. Det er faktisk så jevnt i denne divisjonen at Liverpool, som per dags dato ligger på sjuendeplass, vil kun være poenget bak Bolton om det blir rød seier i lørdagens match.

Bolton har dokumentert god form den siste tiden. De har vunnet fire av sine sju kamper, deriblant de tre siste. Hvittrøyene vil nok også være ute etter å revansjere tapet for Liverpool i kvartfinalen i fjorårets juniorcup.

Liverpool har flere sentrale spillere ute med skade, og kvartetten Lauri Dalla Valle, Alex Cooper, Karl Clair og Craig Roddan vil ikke bli spilleklare til lørdagens kamp.