Torres' fremtid ikke knyttet til Benítez

Balague antyder at det ikke er noen automatikk i at Torres skulle forlate Liverpool dersom Benítez skulle forsvinne. Ny singel slippes i forbindelse med 20-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

Journalisten Guillem Balague avviser påstander i pressen om at Fernando Torres ville se seg om etter en ny arbeidsgiver hvis Rafael Benítez skulle forsvinne fra sjefsstolen på Anfield.
- Fernando Torres' fremtid på Anfield er ikke direkte linket til managerens. Hvis Rafa Benítez skulle slutte, betyr det ikke automatisk at den spanske spissen kommer til å følge etter, skriver Balague på sin nettside.

- Torres er veldig takknemlig for alt Rafa gjør for ham. Han har innrømmet at Benítez har forbedret spillet hans og fått ham til å forstå hva han har gjort feil. Noe slikt er ikke alltid tilfelle med manager og spillere. Jeg har ingen grunn til å tro at Torres automatisk vil følge etter dersom Rafa skulle reise, noe som har vært skrevet ulike steder.

På spørsmål om Torres ville blitt i så tilfelle, mener Balague det er vanskelig å forutse. I fotball er det umulig å spå hva som kommer til å skje i morgen, spesielt når det gjelder et hypotetisk scenario i fremtiden.

- Torres er veldig lykkelig i Liverpool. Han elsker byen, fansen og fotballklubben, avslutter Balague.

Ny versjon av "Fields of Anfield Road"
Liverpool håper å nå toppen av hitlistene med en ny singel som utgis i forbindelse med 20-årsdagen for Hillsborough-tragedien. Kjente personer og Hillsborough-familier har vært med på å spille inn en versjon av Kop-hymnen "Fields of Anfield Road". Liverpool-legendene John Aldridge, Kenny Dalglish, Bruce Grobbelaar, Alan Kennedy, Howard Gayle og Phil Thomspon er med på innspillingen. Peter Hooton har komponert et nytt vers til sangen, og det går som følger:

"Beside the Hillsborough flame I hear the Kopite mourning. Why so many taken on that day. Justice has never been done. But the memories will carry on."

- Vår ambisjon er å nå toppen av hitlistene for å minnes tapene av 96 liv. Det handler om å fortelle en historie om hvordan disse menneskene reiste for å se en fotballkamp og aldri kom tilbake. Det er en moderne versjon, litt raskere enn den originale så folk kan synge med. Det var et følelsemessig opplevelse å spille inn sangen i studio. Det var mange folk som gråt. Vi håper alle på Merseyside, rød og blå, vil stå bak den, uttaler Liverpool Mayor Cllr Steve Rotherham til Liverpool Echo.

Singelen slippes 26.mars. Den vil bli tilgjengelig for nedlasting og kan komme i salg i platebutikker.