Torres-avgjørelse i morgen

Del Bosque opplyser at det vil bli tatt en avgjørelse i morgen om Torres blir involvert mot Bosnia & Hercegovina. Spissen innrømmer at han fortsatt har problemer. Se Spania og Argentina på nett.

Fernando Torres troppet opp på Spanias pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Bosnia & Hercegovina i Zenica. Torres er fortsatt i Spanias tropp til tross for en plagsom lyske, men avviser at Benítez har lagt press på han for å reise hjem.
- Han har selvfølgelig vært interessert i helsetilstanden min, fordi vi har hatt en krevende måned. Men han har aldri presset meg til å dra, uttalte Torres overfor pressekorpset.

- Han har snakket med legene og de er i kontakt. Jeg håper jeg vil være med vennene mine her. Hvis jeg spiller, så fint. Hvis ikke har jeg blitt tatt bra vare på, jobbet for onsdag eller for helgen med laget mitt.

25-åringen la til at han håper å være i stand til å spille i morgen. De neste timene er svært avgjørende.
- Jeg har fremdeles noe ubehag, og det vil ikke bli avgjort før i morgen om jeg spiller. Det vil være dumt om jeg spiller 100 prosent. Bare hvis jeg er ok, skal jeg spille.

- Den endelige avgjørelsen avhenger av sjefen. Sammen med legen, fysioterapeutene og meg selv bestemmer vi hva som er best. Det finnes lagkamerater som fortjener å spille like mye som meg, og de venter på sin sjanse. Spania er kvalifisert, og det er ikke tid for å ta risiko.

Torres avviser at det har vært forskjellsbehandling når det gjelder skadede spillere.
- Jeg har ikke sett noen strid, Dere har skapt den. Xavi, Puyol og Cesc har dratt fordi det var bedre for dem. Andres og jeg er her fordi vi har mulighet til å spille.

Vicente del Bosque ønsker ikke å risikere spillere som ikke er helt skadefrie.  Om situasjonen til Torres og Barcelona-spiller Iniesta hadde landslagssjefen følgende korte kommentar.
- Jeg tror de er greie, men vi skal vurdere risikoen og ta en beslutning i morgen.

Liverpoolfc.tv meddeler at kampen mellom Bosnia & Hercegovina og Spania sendes direkte på LFC TV fra klokken 19.45. Det er første gang at klubbkanalen sender en landskamp. Oppgjøret er tilgjengelig på LFC TV eller via Liverpoolfc.tv med e-season ticket, men dessverre kun for seere i UK.

Nordmenn kan imidlertid få med seg oppgjøret på Unibet TV, da Unibets hjemmeside opplyser at de kommer til å sende både Bosnia-Hercegovina - Spania og Argentinas skjebnekamp borte mot Paraguay via sin Live Betting-tjeneste. Det foreligger intet krav om å sette inn penger for å få sett kampene, men man må ha en registrert brukerprofil. Dette er helt gratis.