Torres dedikerer scoringen til Gerrard

Fernando Torres spilte lørdag sin første kamp siden slutten av november, og kronet verket med Liverpools 2-0 scoring mot Preston. En scoring han i dag dedikerer til lagkaptein Steven Gerrard.

Torres sitt comeback etter hamstringskade har vært lenge etterlengtet. Det kom mot Preston 3.januar, hvor spissen fikk spille det siste drøye kvarteret. På overtid fikk han æren av å sette en "ferdigscoret" pasning fra Steven Gerrard i mål fra kloss hold. Spanjolens første scoring i FA-cupen noensinne.

- Jeg var glad for å score for laget og for fansen, ettersom scoringen garanterte oss avansement til neste runde. Det var jeg som scoret målet, men det var Stevie som skapte scoringen, og jeg ønsker å dedikere scoringen til ham, uttaler Torres til Liverpool Echo i dag.

- Steven er vår kaptein, og en flott fyr. Han har hjulpet meg helt siden jeg kom til klubben og flyttet til dette området. Alle i Liverpool FC støtter Steven, legger han til.

Torres sitt innhopp på Deepdale var altså spanjolens første kamp siden Champions Leauge-oppgjøret mot Marseille sent i november. 24-åringen har fått spesialistbehandling for å komme tilbake fullt ut restituert. Hovedpersonen selv innrømmer at han har vært frustrert over det lange skadeoppholdet, men forteller at moralen hans hele tiden har vært høy takket være Liverpools gode form i hans fravær, og det faktum at man fortsatt topper Premier League.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake på laget. Det har vært veldig frustrerende å ikke kunne spille, men mine lagkamerater har vært i meget bra form, og resultatene de har oppnådd har bidratt til at jeg har holdt humøret oppe.

- Jeg har også et spesielt godt forhold til fansen. Det vet jeg. Mens jeg gikk skadet hørte jeg at de fortsatt sang min sang, noe som var spesielt. Jeg kunne høre det på TV når jeg satt hjemme. Helt fantastisk!