Torres dediserer målene til de 96

Fernando Torres dediserer i dag sine to mål mot Blackburn til de 96 som omkom på Hillsborough. John Aldridge tror det er mulig å klare det på tirsdag.

Fernando Torres scoret to prakfulle mål mot Blackburn i helgen, og det første bør være en kandidat til årets mål i Premier League. Da han scoret de pekte han mot himmelen, og til Liverpool Echo i dag forteller han hvorfor.

- Disse målene er for de 96 og deres familier, fordi jeg vet at lørdag var en spesiell dag for dem, siden det var den nærmeste hjemmekampen før 20. årsdagen. Disse målene er mer spesielle på grunn av minnestunden på onsdag. Alle målene er for supporterne og familiene. På onsdag får vi se dem alle, og vi vet at det er en viktig dag for dem og for alle Liverpool-supportere.

- Det gjør tirsdagens kamp enda viktigere. Vi må prøve å gjøre det for familiene og for de 96. Jeg håper vi kan score tre mål mot Chelsea, avsluttet Torres til Liverpool Echo.

Torres ble forøvrig kåret til banens bestemann både av Liverpoolfc.tv og Barclays Premier League.

Aldo med tro på Liverpool
I sin spalte hos Liverpool Echo skriver John Aldridge at selv om det ser ut som en umulig oppgave, så er Liverpool laget som kan klare det, når de på tirsdag må score tre mål på Stamford Bridge.

- Jeg er sikker på at alle røde vil innrømme at laget til Rafael Benítez står foran en ekstremt tøff oppgave om de skal gå videre i Champions League. Det er vanskelig å se for seg at Chelsea skal slippe inn tre mål hjemme på Stamford Bridge - spesielt med tanke på hvordan de spilte på Anfield, men hver eneste Liverpool-spiller må dra til Stamford Bridge klare for å spille med stolthet og med tro på at dei kan snu dette.

- Kanskje må også Benítez gjøre noe som kan tenne spillerne nok til at de går ut der med tro på at de kan klare det. Jeg husker da jeg var manager for Tranmere. Vi lå under 0-3 til pause mot Southampton i FA cupen. En del ble sagt, og noen kopper ble kastet rundt i pausen, og de gikk ut og snudde kampen til 4-3. Du forventer ikke at noe slikt skal skje, men du kan aldri gi opp uansett hvordan situasjonen er.

- Det at Liverpool vant 4-1 borte mot de regjerende mesterne var et utrolig resultat, og det beviste at de røde kan få til hva som helst når de har dagen. En annen positiv ting er at Chelsea må klare seg uten John Terry, og at vi har Javier Mascherano tilbake. Mascherano var dypt savnet i den første kampen, og det å ha han tilbake er et stort løft.

- Dersom Liverpool får en ettmålsledelse til pause, hvem vet da hva som kan skje? De må vertfall forsvare seg langt bedre enn de gjorde i den første kampen.