Torres deltok på trening

Ifølge Marca var Torres med på første del av landslagstreningen i ettermiddag, men internkamp ble byttet ut med tøyeøvelser. Seier ikke nok for Palsson. Sunderland feirer 130 år.

Den spanske sportsavisen Marca skriver at Fernando Torres deltok i første del av det spanske landslagets treningsøkt i ettermiddag. Han fullførte i samme tempo som sine lagkamerater og spilte ball i 20 minutter uten ubehag.

Men da landslagssjef Vicente del Bosque mot slutten delte opp troppen for å spille en internkamp, trakk spissen seg tilbake. Torres foretok istedenfor tøyeøvelser instruert av fysioterapeut.

Sportsavisen AS rapporterer at Rafael Benítez har presset hardt på det spanske fotballforbundet for å få Fernando Torres hjem umiddelbart, og henviste til at Xavi og Puyol begge hadde fått reise hjem. Vicente del Bosque har imidlertid forsøkt å berolige Liverpools manager med at spilleren får riktig medisinsk behandling og fysioterapi. Spissen kommer ikke til å avbryte oppholdet.

Sannsynligivs kommer Torres ikke til å spille mot Bosnia & Hercegovina, ikke fordi han har problemer, men fordi Vicente del Bosque har planlagt det.

Seier for Palsson
Gudlaugur Victor Palsson spilte hele kampen da Island U19 vant 3-2 over Bulgaria U19 i den siste kampen i EM-kvalifiseringsrunden i Sarajevo. Island havnet på 3.plass i puljen etter at Nord-Irland beseiret gruppevinner Bosnia & Hercegovina 4-0. Håpet om avansement til mellomrunden er likevel ikke over for Palsson & co. To av de 13 gruppetreerne skal også videre, og med fire poeng og 3-3 i målforskjell finnes det fortsatt en mulighet. Palsson vil i så fall være suspendert i første kamp i eliterunden etter at han pådro seg sitt andre gule kort mot Bulgaria.

Sunderland 130 år
Sunderland AFC feirer 130 års jubileum når Liverpool gjester Stadium of Light førstkommende lørdag. James Allan stiftet Sunderland District & Teachers Associaction Football Club 17.oktober 1879.