Torres enig om ny kontrakt

Liverpool FC melder at Fernando Torres har kommet til enighet om en ny, forbedret kontrakt. Avtalen inneholder en opsjon på ett års forlengelse, til 2014.

Fernando Torres har blitt enig med Liverpool FC om en ny, forbedret langtidskontrakt. 25-åringen, som nettet sitt 50. mål for de røde i ligaavslutningen mot Tottenham, var allerede bundet til klubben de neste fire årene etter å ha signert en seksårsavtale i 2007. Den nye kontrakten inkluderer en opsjon på ett års forlengelse, til 2014.

- Fernando er en av fotballens beste spisser i dag, og i hans alder kan han bare bli bedre, sier Rafael Benítez til liverpoolfc.tv.

- Hvert stort lag ville ønske å ha ham på laget, men han har vist hvor mye han ønsker å oppnå suksess med Liverpool ved å forplikte sin fremtid til klubben. Han har et spesielt talent, men har fortsatt en trang til å forbedre spillet sitt.

Torres følger etter Dirk Kuyt, Daniel Agger, Steven Gerrard og Rafael Benítez. Kvartetten har de seneste månedene blitt enige med klubben om nye kontrakter.

- Vi har hatt stor fremgang denne sesongen. Nå må vi ta neste steg. Vi bygger noe spesielt her. Å sikre slike viktige spillere på langtidskontrakter betyr at vi kan bevege oss fremover med selvtillit.

- Dette sender ut en veldig positiv melding til alle som er tilknyttet klubben, avslutter Benítez