Torres fnyser av tabloidrykter

Fernando Torres bare fnyser av rykter om at Steven Gerrard og Xabi Alonso er transfermål for Real Madrid til sommeren. Liverpool ute etter David Wheater?

En engelsk tabloidavis hevder i dag at Real Madrid forbereder et bud på £100M for i sikre seg Steven Gerrard (£80M) og Xabi Alonso (£20M) til sommeren. Forutsetningen skal være at Florentino Perez vinner presidentvalget i Madrid-klubben.

Fernando Torres fnyser imidlertid bare av disse ryktene. Spissen insisterer på at den spanske storklubben ikke vil ha sjanse til å sikre seg Gerrard, uansett hvor mye penger de måtte lokke med.

- Steven Gerrard ville ha gått rett inn i startoppstillingen til samtlige lag i verden, så jeg er sikker på at han har mange beundrere. Men det er noen spillere som elsker klubben sin så mye at de ikke forlater den uansett hva man blir tilbudt av penger, sier Torres til Mirror.

- Vi har sett at Kaka forble lojal til AC Milan, og det er flott å se i disse tider. Akkurat som Steven, er Kaka en av de beste spillerne i verden, og han elsker Milan på samme måte som Steven elsker Liverpool. Det handler ikke om hvordan vi skal få ham til å bli værende i klubben - han vil aldri forlate den.

- Fansen elsker ham, manageren elsker ham, og han er vår kaptein. Stol på meg, Steven Gerrard reiser ingen steder.

Real Madrid-fansen sang Gerrards navn da Liverpool jogget ned inne på stadion etter tirsdagens Champions League-kamp.

- De sang kanskje hans navn, men ingen synger Stevens navn høyere enn Liverpool-fansen, og jeg vet hvilket forhold han har til våre supportere. De er som familie for ham. Man har spillere som er store lagspillere - som Steven.

- De virkelig store spillerne kan vinne kamper på egen hånd, på dager da resten av laget ikke spiller opp mot sitt beste. Hvor mange ganger har man ikke sett Steven gjøre det? Han tar bare tak i kampen på egen hånd, og leverer varene. Hvor mange spillere i verden er i stand til å gjøre det? Kanskje fem.

- Det sier litt om hvor spesiell Steven er. Han vant Champions League-finalen i 2005 nesten på egen hånd. Vi leverte en stor laginnsats mot Real Madrid på tirsdag, men med Steven i den formen han er nå kan han nesten beseire dem alene.

- Steven er den beste spilleren jeg har spilt sammen med, og jeg har spilt sammen med mange store spillere for Spania og Liverpool. Han er trolig den beste spilleren i verden.

- Kamper som den mot Real Madrid var hva jeg kom til Liverpool for. Jeg gjorde det helt klart at jeg kun ville forlate Atletico for en klubb, og det var Liverpool. Nå kan folk se hvorfor.

- Tirsdag kveld ga vi beskjed om at ingen kan ta lett på en kamp mot oss. Det spiller ingen rolle hvem vi trekker på fredag. Det finnes ingen lette kamper nå. Men vi tror seriøst at vi kan vinne Champions League for sjette gang i klubbens historie.

Wheater et transfermål til sommeren?
Tabloidavisen Mirror hevder at Liverpool kommer til å legge inn et bud på midtstopper David Wheater til sommeren, dersom Middlesbrough rykker ned fra Premier League. Wheater skal anses som mannen som skal erstatte Sami Hyypiä på sikt. Middlesbrough skal slite med en tung gjeld, og et bud på £10M kan være bety at man får tilslaget på den engelske U21-stopperen.