Torres håper å starte mot Everton

Fernando Torres håper å være tilbake i startoppstillingen mot Everton på mandag. Fellaini må stå over begge lokaloppgjørene, og har bedt lagkameratene om unnskyldning.

Fernando Torres sier til Press Association at han fortsatt har tro på at han skal finne tonen med spisspartner Robbie Keane, og at duoen kan bli å finne på banen samtidig for Liverpool utover våren. Kanskje allerede mot Everton kommende mandag.

- Jeg er sikker på at vi kan få det til å fungere sammen, men det er manageren som tar ut laget. Han er sjefen, og en fantastisk manager. Av og til er det slik at ikke alle spillerne i troppen kommer til å spille sammen, men jeg har spilt sammen med Robbie flere ganger, og vi har også gjort mål når vi har vært på banen samtidig, uttaler Torres.

- Jeg tror vi kommer til å spille sammen i fremtiden også. Det avhenger av hvilken type kamp det er, legger han til.

Mannen som i går kom på tredjeplass i kåringen FIFA World Player of the Year håper at han kan starte sin første kamp etter skadeavbrekket mot Everton.

- Jeg føler meg mye bedre nå, og håper at jeg har lagt skadene bak meg og kan starte kamper igjen så fort som mulig.

- Jeg er nok ikke i stand til å spille 90 minutter ennå, men jeg kommer helt sikkert til å være i troppen, og selvsagt ønsker jeg å starte.

- Jeg kom sent i gang med preseason etter EM, så sesongen kom for brått på meg. Jeg prøvde å bygge opp kondisjonen og utholdenheten, men det er vanskelig når du spiller tre ganger i løpet av en uke. Nå håper jeg å holde meg 100% skadefri, og ikke pådra meg nye skader.

- Vi står nå foran to lokaloppgjør som vil være store kamper både for byen og klubben. Klarer vi å vinne ligakampen mot Everton kan vi holde vår posisjon på tabellen, og dersom vi deretter klarer å avansere i FA-cupen vil det gi oss mye selvtillit. Jeg tror ikke det er noen ulempe å spille to lokaloppgjør så tett på hverandre.

Fellaini har bedt lagkameratene om unnskyldning
Evertons midtbanespiller Marouane Fellaini pådro seg sitt tiende gule kort for sesongen i kampen mot Hull i helgen, og må dermed stå over begge kampene mot Liverpool. Nå har han bedt sine lagkamerater om unnskyldning for dette.

- Jeg har bedt mine lagkamerater om unnskyldning, da vi står foran to store kamper mot Liverpool, og jeg vil ikke være i stand til å hjelpe dem. Det blir vanskelig å se kampene fra tribunen, men jeg kommer til å heie dem frem, sa belgieren til Everton TV.

- Jeg gjorde alt jeg kunne for å unngå et nytt gult kort, men fikk det likevel, la han til.