Torres har lyst på mer spilletid

Torres håper snart å bli i bedre form så han får mer spilletid. Resultatene ikke viktig under pre-season. Målscorere for U18 mot Wrexham. Exit for Flynn. Kennedy på prøve i Wrexham.

Fernando Torres ble byttet inn da det gjensto ti minutter mot Thailands landslag. Spissen har nylig returnert etter sommerferien, og Rafael Benítez ønsker å være forsiktig med sin juvel. Torres stoler på at Rafa matcher ham riktig.
- Det Rafa synes er best, er fint for meg, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Jeg føler meg bra. Jeg ønsker å bli 100% så for som mulig.

- Det er vanskelig å returnere til trening i dette været og denne varmen. Vi er slitne og stive, men vi har fortsatt en måned før sesongen starter. Det er tid til å bli klar.

Torres er overveldet over mottagelsen og hans popularitet i Asia.
- Det er viktig for oss å komme til Asia for å se våre fantastiske supportere.

- Det var virkelig hyggelig å høre dem synge navnet mitt og se så mange fans med trøyen min i vår forrige kamp. Det gjør med virkelig stolt.

- Jeg er ikke overrasket over hvor stor Liverpool er her, men jeg er overrasket over hvor populær jeg er. Jeg må takke Liverpool for at de har gjort meg til den spilleren jeg er.

Resultatmessig har Liverpool skuffet så langt under pre-season, men Torres beroliger bekymrede supportere.
- Under pre-season er ikke resultatene viktig. Vi må bare forsøke å bli bedre. Vi spanske landslagsspillere og Andrea Dossena har bare vært i trening i tre dager, sier Tirres till Daily Post.

- Vi har et treningsprogram som forebereder oss på sesongen, ikke bare pre-season. Vi må bare sørge for at vi 100% klare for ligastarten.

Målscorere mot Wrexham
Som tidligere nevnt vant Liverpools juniorlag 5-2 mot Wrexham U18 på The Academy i Kirkby i helgen. Målscorere var Peter Horvath, Thomas Ince, Karl Clair 2 og nyervervelsen Aaron King. Peter Horvath er en av fem ungarske prøvespillere som U18-trener Rudolfo Borrell benyttet i oppgjøret.

Exit for Flynn
Ryan Flynn kom inn etter 58 minutter da Falkirk røk ut av UEFA Europa League. I returoppgjøret i 2. kvalifiseringsrunde tapte skottene 0-2 borte mot Vaduz etter ekstraomganger. Falkirk vant 1-0 i den første kampen etter en scoring av Flynn.

Kennedy på prøve i Wrexham
Juniorlagets kaptein Joe Kennedy ble frigitt etter sesongslutt. Etter det vi forstår er han nå på prøve i Wrexham. I 2-3-tapet borte mot UniBond South-klubben Carlton Town spilte midtstopperen 1.omgang.