Torres-hysteri under boklansering

Echo melder at de første supporterne møtte opp klokken 08.00 i går morges, og da Fernando Torres lanserte boken sin på supporterbutikken på Anfield syv timer senere av køene enorme.

Det virker som "alle" Liverpool-supportere ønsker en liten bit av Fernando Torres. Da han skulle signere boken "El Nino - My Story" under lanseringen i går fikk man et godt bilde av stjernespissens enorme popularitet på Merseyside.

- Det beste med å være i Liverpool er forholdet jeg har til folket her. Liverpools supportere er helt utrolige. De setter virkelig pris på den innsatsen jeg gjør for laget, og er raske til å berømme meg for dette. Det blir så man gir absolutt alt for laget, fordi fansen fortjener det, uttaler hovedpersonen selv til Liverpool Echo.

- The Kop er magisk. Supporterne er utrolig sjenerøse. De tilfører meg positiv energi, og gir meg selvtillit. De svikter aldri. De forlater deg aldri.

- Utenfor banen respekterer de privatlivet mitt. Jeg kan vandre rundt på Albert Dock, gå tur med hunden i parken, eller reise på stranda i Formby. I Spania var det vanskelig å gå på restaurant, men i Liverpool kan jeg gjøre slike ting. Det er små ting, men disse tingene er virkelig viktige for meg.

- Jeg er bare 25 år, og ung i forhold til det å gi ut bok. Men jeg vet supporterne har ventet på denne boken. Jeg har allerede opplevd noen spesielle øyeblikk i min karriere, som å vinne EM med Spania. Det var veldig spesielt å reise hjem til Spania etter EM, for vi ble behandlet som helter. Nå ønsker jeg å oppleve lignende ting med Liverpool. Jeg håper å bli værende lenge i denne klubben, og målet mitt er å bli husket som en av klubbens toppspillere.

- Når jeg kom til Liverpool var målet mitt å vinne trofeer. Etter to år har jeg fortsatt ikke gjort det, og det er lenge i en klubb som Liverpool. Vi bygger en sterk tropp her, så vi må være tålmodige. Når vi først vinner et trofé, er jeg sikker på at de vil komme som perler på en snor. Jeg håper min neste bok handler om alle trofeene jeg har vunnet som Liverpool-spiller.

- Om 20 år håper jeg å komme tilbake til Anfield og se kamper som supporter. Da håper jeg folk her i byen vil gjenkjenne meg som spilleren som var med på laget som endelig vant Premier League for klubben etter så lang tid.

Torres er veldig takknemlig for hva Rafael Benitez har gjort for hans karriere.

- Etter samtaler med Pepe Reina og Xabi Alonso visste jeg at Rafa var veldig fokusert på fotball før jeg kom hit. Jeg visste at han snakket mye om spillet, men jeg visste ikke at han gjorde det hele tiden! Jeg trodde jeg kom til å føre samtaler med Rafa om andre ting, men begynner du å snakke med ham om biler ender du opp med å snakke om fotball!

- Han er utrolig grundig, og han vet hvordan han får det beste ut av sine spillere. Han prøver alltid å presse deg til å yte det lille ekstra, og forbedre alt ved deg som fotballspiller. Jeg må virkelig få takke ham for det han har betydd for meg de to siste årene. Jeg har blitt en bedre spiller takket være ham.

Torres gjentar også sin store beundring for Steven Gerrard.

- Jeg har et fantastisk partnerskap med Steven ute på banen, og han er fantastisk å spille sammen med. Han har alle kvaliteter, og er hurtig. Han er den beste spilleren jeg noen gang har spilt sammen med. Jeg håper å spille sammen med ham i mange sesonger til.

- Fra min første dag her stilte han opp for meg. Nå håper jeg å møte Steven i VM-finalen til sommeren. England mot Spania i finalen ville ha vært spesielt. Dersom jeg kan møte en venn som ham i finalen, vet jeg jo at en av oss vil stå igjen som verdensmester!

Torres-boken "El Nino - My Story" er utgitt av Harper Sport, og koster opprinnelig £18.99, men kan kjøpes for £12.99 hos play.com.