Torres klar

Benítez bekrefter at Torres er klar for å spille mot Manchester United. Kun Agger og Degen på skadelisten, hevder liverpoolfc.tv. Ingenting om Benayouns situasjon.

Fernando Torres spilte med en bandasje rundt den vonde ankelen mot Real Madrid, og fikk også en sprøyte før kampen for å lindre smertene. Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse avsløre at spissen er friskmeldt, men er likevel usikker på om Torres trenger en ny sprøyte før oppgjøret på Old Trafford.
- Jeg vet ikke. Kanskje. Han trente i dag, og han er frisk. Hvis han trenger en, vil det være for å lindre smertene, sier Rafa til liverpoolfc.tv.

Liverpools offisielle nettsted skriver at Philipp Degen og Daniel Agger er de eneste skadebekymringene til Benítez, og nevner altså ingenting om Yossi Benayouns situasjon. Isareleren pådro seg en hamstringskade på trening sist helg og gikk glipp av kampen mot Real Madrid. Philipp Degen er definitivt ute etter at han fikk en ny skade i reservelagskampen mot Manchester United i går. Daniel Agger er svært nær et comeback etter ryggskade, men ikke aktuell til morgendagens kamp.

Benítez er ikke i tvil om at Fernando Torres og Steven Gerrard er svært viktige for laget dersom Liverpool skal holde liv i titteldrømmen.
- De er alltid veldig viktige for oss. Hvis vi kan beholde dem friske og spille på dette nivået, vil det være veldig bra og veldig vanskelig for United å stoppe dem.