Torres klar mot Portsmouth

Rafa turde ikke å starte med Fernando mot Wigan, men sier han er med fra start i neste kamp. Babel i gang igjen. Martinez synes det var mye positivt. Trekløver i suspensjonsfare.

- Må vinne flere på rad
Fernando Torres ble matchvinner i sin kamp nummer 100 for Liverpool, da de røde fortjent om noe nervøst endelig greide en seier i og med 2-1 mot Wigan. The Kop kunne skuffet konstatere at Torres startet kampen på benken, men Rafael Benitez mer enn antyder at stjernespissen nå vil starte lørdagens kamp mot Portsmouth.

- Han vil bli klar for Portsmouth, forklarer Rafa til The Times. - Torres har ikke trent på en måned, og jeg ønsket å beskytte ham og om nødvendig ikke spille ham.

- Dette var viktig for alle. Vi måtte vinne, og nå kan vi senke skuldrene litt og bli klare for neste kamp. På et topplag er det alltid vanskelig da du er vant til å vinne trofeer og denne klubben er en av de største i verden. Det som er viktig nå er å vinne flere på rad.

- Jeg har blandede følelser, sa manager Roberto Martinez hos Wigan. - Det første baklengsmålet var billig, og da blir det vanskelig på Anfield.

- Jeg var imidlertid fornøyd med reaksjonen i etterkant. Det viktige øyeblikket var da Jason Scotland skjøt i tverrliggeren. Hadde den gått inn, da ville det ha blitt en annerledes kamp siden du kunne ane usikkerheten som var rundt om på banen. Vi kan ta mye positivt fra denne kampen og det er ingen grunn til å vi ikke kan konkurrere uansett hvem stadion vi spiller på.


Babel i full trening
Ryan Babel skriver på twitter at han i dag vil starte med full trening igjen, etter at han ble ankelskadet mot Manchester City for snart fire uker siden.


Fire gule for Mascherano
Javier Mascherano pådro seg sesongens fjerde gule kort i kampen mot Portsmouth. Det samme har forsvarerne Martin Skrtel og Jamie Carragher. Skulle trekløveret få en advarsel til innen nyttår, eller i klartekst i en av de neste ligaoppgjørene mot Portsmouth, Wolverhampton eller Aston Villa, vil de måtte sone suspensjon på en kamp.