Torres må hvile i tre uker?

Tabloidavisen Daily Mail skriver at Fernando Torres har blitt anbefalt å hvile i tre uker av en spesialist i Spania. Han må i så fall stå over kampene mot Birmingham, Manchester City, Debrecen og Everton.

Daily Mail viser til at spansk presse skriver at Fernando Torres har blitt anbefalt å hvile i tre uker, for å få bukt med lyskeproblemene som har plaget ham de siste ukene. Tas denne anbefalingen til etterretning, kan det medføre at stjernespissen må stå over Liverpools fire neste kamper, inkludert Champions League-matchen mot Debrecen og Merseyside-derbyet den 29.november.

Torres reiste til Valencia i går ettermiddag, og ble der undersøkt av den spanske spesialisten Dr Ramon Cugat.

Vi understreker at Liverpool FC ikke har bekreftet opplysningene som Daily Mail viderebringer fra Spania. Torres ble undersøkt ved et privat sykehus i Liverpool i går, før han fikk tillatelse fra klubbens lege til å fly til Spania for en vurdering av annen lege.

Cugat skal ha konkludert med at Torres kan unngå operasjon, men da må han altså hvile i tre uker. I tillegg til de to nevnte kampene, vil spissen da også måtte stå over matchene mot Birmingham på mandag og mot Manchester City den 21.november.

Ikke brokk likevel
Den spanske journalisten Guillem Balague skriver på sin nettside at det er en lyskeskade som plager Torres, og at oppfatningen om at det dreier seg om brokk skyldes språkforvirring.

- Her har det blitt en misforståelse i oversettelsen fra spansk til engelsk. Skaden til Torres er ikke brokk, men en lyskeskade, slår Balague fast.