Torres måtte behandles for kneskade

Torres møtte ikke pressen etter kampslutt på Boleyn Ground, fordi han måtte få behandling for en smell i kneet. Ifølge lagkaptein Gerrard skal det ikke dreie seg om noen alvorlig skade.

Steven Gerrard var raus i rosen av matchvinner Fernando Torres etter kampslutt i London. Stjernespissen gjorde som kjent to av Liverpools mål i 3-2 seieren, etter å ha blitt kritisert for svake prestasjoner den siste tiden.

- Jeg synes han har spilt greit hele sesongen. Folk snakker om hans form, men det skyldes den høye standarden han har satt for seg selv. Han scorer mål, og i dag var han knakende god og noterte seg for to av scoringene, uttalte Gerrard til ESPN.

Torres måtte altså ha behandling etter å ha fått en smell i kneet, men Gerrard insisterte på at det ikke dreide seg om noen alvorlig skade.

West Ham utlignet til 1-1 på et noe billig straffespark i første omgang, og Diamantis scoring burde ha vært underkjent da italieneren skled og touchet ballen to ganger før den gikk i mål. Gerrard sa han ikke så situasjonen tydelig.

- Jeg hadde ikke god utsikt til situasjonen. Jeg var for langt borte. Men dersom dommeren mente alt var greit, så vi måtte bare komme oss videre i kampen.

Gerrard måtte også se Dirk Kuyt "stjele" en scoring fra ham, på Yossi Benayouns corner.

- Ballen hadde gått i mål uansett. Kuyt scorer nok mål, så denne ønsker jeg å få godskrevet, spøkte Gerrard, som nå ser frem til å se to av de argeste rivalene møtes i Manchester-derbyet i morgen, i tillegg til at Chelsea er vertskap for Tottenham.

- Nå kan vi se frem til morgendagen. Det var viktig at vi tok tre poeng i dag, ettersom lag i tetstriden kommer til å avgi poeng i morgen.