Torres med beskyttelsesstøvel

Torres ankom Merseyside med beskyttelsestøvel rundt sin skadede ankel. Echo tror ikke Torres spiller mot Boro. Riera holdt på å ta ballen før Benayoun ved scoringen. Strengt gult kort.

Fernando Torres måtte forlate banen i det 62.minutt med en ankelskade han allerede hatt fått i første spilleminutt mot Real Madrid. Spissen var tilbake på Merseyside i dag tidlig, og Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at spilleren hadde en beskyttelsestøvel rundt den skadede ankelen. Sannsynligvis må 24-åringen stå over lørdagens bortekamp mot Middlesbrough.

Riera forteller om vinnermålet
Albert Riera var kun centimetre fra å heade til ballen på Fabio Aurelios frisparksinnlegg. Istedenfor dukket Yossi Benayoun opp og headet lærkula i nettet.
- Jeg var akkurat foran Yossi. Jeg tror Higuain var borti meg, og det skapte litt plass for Yossi. Jeg lot ballen gå til ham, og han fikk god treff, uttaler Riera til Liverpool Echo.

- Det var en flott nikk og et veldig viktig mål for oss. Vi må gi Yossi mye honnør for det. Det var veldig godt å se ballen gå i nettmaskene fordi vi vet hvor viktig bortemål kan være.

- Resultatet var fantastisk. det er sant at Real kom til kampen med bedre form, men ting ednrer seg i fotball, sier Riera ifølge skysports.com.

- Vi spilte en god kamp, og vi stoppet deres nøkkelspillere. Jeg er glad for seieren, men også trist fordi jeg ikke kan spille returoppgjøret p åAnfield på grunn av gule kort. Dommeren var streng mot meg.

- jeg har lest uttalelsene fra Real Madris president, men det var bare ekstra stimulans for oss. Troppen har vært motivert for denne kampen lenge.