Torres og Gerrard aktuelle mot Preston

Steven Gerrard og Fernando Torres kan begge være med i troppen til kampen mot Preston i FA-cupens 3. runde i morgen. Mulig sjanse også for Cavalieri, Darby og Skrtel.

Ifølge velinformerte Paul Joyce i Daily Express så vurderer Rafael Benítez å ta med både Steven Gerrard og Fernando Torres til morgendagens FA-cupkamp mot Preston på Deepdale.

Benítez ser på muligheten til å få Steven Gerrard over på bedre tenker etter en vanskelig uke. Liverpool-kapteinen ville under normale omstendigheter trolig blitt hvilt, men skal møte i retten fredag 23. januar etter nattklubbepisoden i Southport natt til mandag i forrige uke. Dermed kan Preston-kampen være en ypperlig mulighet til få Gerrard fokusert på fotballen igjen.

Torres er på god vei tilbake etter hamstringskade. Spissen deltok i en hel treningsøkt sammen med Gerrard i går, og skal ha kommet fra det uten problemer. Laget trente på Anfield da det var frossen bane på Melwood. Torres har ikke spilt siden han hinket av banen mot Marseille 26. november. Han vil sannsynligvis ikke bli risikert fra start, men han kan være aktuell for en plass på benken.

Til kampen på Deepdale kan også Martin Skrtel være tilbake i startoppstillingen. Midtstopperen var med igjen etter kneskade da han kom inn helt på slutten mot Newcastle.

Keeper Diego Cavalieri og høyreback Stephen Darby er andre spillere Benítez visstnok skal ha i tankene når han skal ta ut startelleveren.