Torres oppsøkte spesialist i Spania

Fernando Torres fløy til Spania for å oppsøke en spesialist på brokkskader i går. Dette for å få en ny vurdering, etter at han tidligere på dagen hadde blitt undersøkt ved Spire Private Hospital.

Liverpool-spissen skal ifølge tabloidavisen Mirror ha oppsøkt en privat klinikk i Valencia, der han ble undersøkt av en av Spanias beste leger på området. Dette skjedde etter at undersøkelsene på Merseyside viste at skaden ikke har blitt bedre.

Mirror skriver videre at Liverpools medisinske stab har gjort alt de har kunnet for å få bukt med brokkplagene til Torres. Nå har man altså valgt å få evaluert skaden på nytt, og konklusjonen fra legen i Spania vil trolig bli avgjørende for om toppscoreren blir operert eller ei.

Avisen tror at det vil bli tatt en avgjørelse i løpet av dagen i dag (fredag) om Torres skal opereres. Det vil skje etter at Liverpools lege har konsultert spesialistene både i England og Spania.

Mirror tror at Torres nå mest sannsynlig kommer til å bli operert, og at det skjer i forkant av landskampavbrekket.

Det kan være stor forskjell på hvor lenge man blir satt ut av spill etter brokkoperasjoner, avhengig av hvor stort brokket er. Dersom skaden ikke er så alt for alvorlig, er det ikke uvanlig at spillere er tilbake på banen etter bare et par uker med rehabilitering.

Mirror viser blant annet til at Alan Shearer i sin tid var tilbake i trening bare sju dager etter en lignende operasjon. Avisen ser således ikke bort i fra at Torres kan komme til å spille mot Birmingham på mandag, og så får gjort inngrepet påfølgende dag. Det vil gi spanjolen to uker å komme til hektene igjen før kampen mot Manchester City 21.november.

Tabloidavisen skriver også at det ikke har blitt tatt noen avgjørelse om Steven Gerrard også trenger en operasjon, men kapteinen skal ha vært i lett trening denne uken, og skal ifølge klubben gjøre fremskritt.