Torres, Riera og Kuyt scoret

Torres og Riera scoret da Spania snudde 0-2 til 3-2. Reina overraskende med fra start. 63 minutter for Torres. Kuyt nettet for Nederland. Mascherano og Johnson i 90 minutter. Degen tilbake for Sveits.

Pepe Reina fikk overraskende tillit fra start for Spania på bekostning av Iker Casillas. Fernando Torres var også spilleklar etter en ankelsmell, og var som forventet med i startoppstillingen mot Makedonia. Spania kom under allerede etter ni minutter. Pandev satte ballen i mål alene med Reina. Litt over halvtimen spilt økte Makedonia til 2-0. Igjen het målscoreren Pandev. Albert Riera kom inn for David Villa i pausen. På fem minutter i 2.omgang snudde Spania kampen. I det 51.minutt headet Torres i mål på en pasning fra Xavi. Tre minutter senere utlignet Gerard Pique. I det 56.minutt nettet Riera vinnermålet. Både Torres og Riera dediserte scoringene til avdøde Jarque. Torres ble byttet ut med Güiza i det 64.minutt, mens Reina måtte vike plass til fordel for landslagsdebutant Diego Lopez minuttet senere.

Nederland og England spilte 2-2 i Amsterdam. Dirk Kuyt sendte Nederland i føringen allerede etter 10 minutter. Han dro seg forbi Englands keeper Robert Green, men fikk ballen noe for langt foran seg. Likevel klarte spissen å få kontroll på lærkula før den gikk over dødlinja. Han vendte opp, gikk noen meter tilbake, før han sendte ballen i nettmaskene. Arsenals Robin van Persie økte til 2-0 før pause. England kom sterkt tilbake i 2.omgang. To scoringer av Jermain Defoe førte til at lagene endte likt i målprotokollen. Dirk Kuyt ble byttet ut i det 78.minutt. Ryan Babel var en av flere innbyttere som kom inn ved pause. Glen Johnson spilte hele kampen.

Javier Mascherano spilte samtlige minutter da Argentina tok en sterk 3-2-seier mot Russland i Moskva. Ifølge rapportene gjorde landslagskapteinen en god kamp sentralt på midtbanen. Hjemmelaget tok ledelsen, men scoringer av Sergio Agüero, Lisandro Lopez og Jesus Datolo snudde til seier. Tottenhams Pavlyuchenko reduserte for vertene helt på tampen.

Israel og Nord-Irland scoret ett mål hver i Belfast. Yossi Benayoun ble tatt av banen i det 54.minutt.

Philipp Degen var i aksjon for første gang på over et år for det sveitsiske landslaget da Italia sto på motsatt banehalvdel i Basel. Høyrebacken startet kampen, men ble byttet ut 24 minutter ut i andre omgang i det målløse oppgjøret.

Frankrike U21 spilte 2-2 mot Polen U21. Det er foreløpig uklart hvor involvert David N'Gog var i Biarritz.

Peter Gulacsi og Krisztian Nemeth kjempet om poeng i EM-kvalifiseringen for U21-landslag. Ungarn møtte Wales i Wrexham. Noe overraskende måtte Peter Gulacsi plukke ut hele fire baller fra nettmaskene. Wales vant hele 4-1 til slutt. Både Gulacsi og Nemeth var på banen hele kampen.

Utlånte Nikolay Mihaylov hadde kun en opptreden for Bulgarias A-landslag fra tidligere, men fikk tillit mellom stengene i dagens oppgjør mot Latvia. Keeperen spilte hele kampen og holdt nullen i Sofia. Kampens eneste scoring kom i det 54.minutt.

Martin Hansen fikk sin debut på U21-landslaget da Danmark fikk en skikkelig fotballeksjon av Sverige i Viborg. Liverpool-keeperen byttet inn i pausen på stillingen 0-1, men måtte se tre baller passere over målstreken. Danmark svarte imidlertid to ganger, slik at sluttresultatet ble 2-4.

Victor Palsson spilte sin andre U21-landskamp for Island i EM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia i Reykjavik. Gjestene trakk det lengste strået med 2-0.

For øvrig kan det nevnes at Liverpool-legenden Sami Hyypiä spilte sin 100. landskamp for Finland i 0-1-tapet borte mot Sverige.