Torres slo opp igjen lyskeskaden

Fernando Torres ble byttet ut etter 54 minutter av Spanias VM-kvalifiseringskamp i Armenia i går. Liverpool-spissen skal igjen ha fått kjenning med lyskeskaden som har plaget ham de siste dagene.

Marca melder at det er svært tvilsomt om Torres er i stand til å spille Spanias siste VM-kvalifiseringskamp mot Bosnia på onsdag. En kamp som er relativt uviktig for spanjolene, som allerede er klare for VM. Likevel akter ikke landslagssjef Del Bosque å sende Torres hjem til Liverpool for behandling.

De spanske legene bekrefter overfor Marca at Torres nå pakkes i bomull og skal få behandling frem til Bosnia-kampen, etter at han igjen kjente ubehag i lysken. Torres deltok ikke på Spanias trening i dag, men ble igjen på spillerhotellet for ikke å forverre lyskeskaden.

Lege Oscar Celada bekrefter at Torres ikke vil bli sendt hjem til Liverpool, men at man vil se an situasjonen og ta en ny vurdering på onsdag om han er i stand til å spille mot Bosnia.

- Vi vil være veldig forsiktige med Fernando Torres. Vi har frem til onsdag å vurdere situasjonen. Vi tror den fysikalske behandlingen vi har gitt ham i dag skal gjøre underverker, siteres Celada.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.