Torres støtter Rafa

Fernando Torres har full tillit til Rafael Benitez, og er sikker på at Liverpool blir blant de fire beste. Ryan Babel om Merseyside-derbyet. Patrick Vieira linkes.

Fernando Torres føler seg trygg på at Rafael Benitez vil få Liverpool-skuta på rett kjøl, og gir i dag sin fulle støtte til den hardt pressede manageren.

- Benitez har bevist at han er riktig mann for å ta Liverpool fremover. Når klubben har trengt å vise seg fra sin sterkeste side, har den alltid gjort det. Nå må alle stå sammen, slik at vi kan gi våre fantastiske fans noe å juble over, uttaler toppscoreren til Liverpool Daily Post.

- Vi må dra i samme retning for å ende så høyt på ligatabellen som mulig. Jeg er overbevist om at vi kommer blant de fire beste. Vi har også store forhåpninger i FA-cupen og Europaligaen. Nå har sistnevnte turnering blitt et mål for oss, slår han fast.

- Ingen av oss forventet å ryke ut av Champions League så tidlig, da vi har fremstått som et meget stabilt lag de siste sesongene. Dette er turneringen som klubben vant i 2005, og hvor man var tapende finalist i 2007. Etter at jeg kom til klubben har vi nådd semifinale og kvartfinale.

Den spanske journalisten Guillem Balague sier i sin spalte i Mirror at Torres definitivt vil fullføre sin kontrakt med Liverpool, trass i sportslig motgang for de røde.

- Jeg kan fortelle dere at han ikke har forandret mening om Liverpool. Han er kontraktbundet til klubben til 2014, og den kontrakten ønsker han å fullføre. Han har tro på Rafas prosjekt, trass i tilbakeslagene i det siste, og han har full tillit til manageren, staben og sine kolleger, skriver Balague.

- Fernando er naturligvis skuffet over at Liverpool er ute av Champions League, men han jobber med det mål for øyet å bringe suksess til Liverpool. Det har han alltid gjort.

Babel om Merseyside-derbyet
I forbindelse med søndagens Merseyside-derby forteller Ryan Babel til Liverpool Daily Post i dag at han har blitt anbefalt av staben i Liverpool å ikke bruke blå fotballstøvler.

- De har overtalt meg til ikke å gjøre det. Blå er fargen til Everton. Liverpool og Everton er store rivaler, men jeg føler ikke at det er noe hat mellom de to. Publikum lager mye leven på derbykampene, men etter kampslutt går alle hjem til sitt. Hatet er nok mer rettet mot Manchester United, på grunn av suksessen de har hatt, uttaler nederlenderen.

- Jeg var med i startelleveren i det første derbyet etter at jeg kom til Liverpool. Jeg spilte en god kamp, og skapte stadig trøbbel for deres forsvarere. Kampene mot Everton er flotte kamper å spille i, akkurat som kampene mot Chelsea, Manchester United og Arsenal. Jeg ivrer etter å spille i disse kampene, men problemet har vært at jeg ikke alltid har fått det.

- Det er vanskelig å sette fingeren på hva som har gått galt denne sesongen. Vi har rett og slett ikke vært i form. Vi har et godt lag, selv om Xabi Alonso gikk til Real Madrid. Steven Gerrard er en stjerne. Den mest allsidige midtbanespilleren i verden. En genuin leder. Men han snakker sjelden med meg, for jeg spiller så sjelden.

Vieira linkes
Daily Telegraph hevder at både Tottenham, Liverpool og Barcelona vurderer å hente den tidligere Arsenal-spilleren Patrick Vieira på lån fra Inter i januar. Franskmannen får lite spilletid under Jose Mourinho, og ønsker å forlate Italia for å spille seg inn i den franske VM-troppen. 33-åringens kontrakt med Inter løper ut i juni.