Torres tilbake i full trening!

Gode nyheter! Fernando Torres er tilbake i full trening for første gang på en måned, og kan være aktuell for spill mot Blackburn på lørdag. Ryan Babel gjorde et twitter-intervju i kveld.

I følge normalt pålitelige Andy Hunter i Guardian skal Fernando Torres i morgen være tilbake i full trening på Melwood for første gang på fire uker. Man skal føle seg sikre på at spilleren vil være tilgjengelig mot Blackburn på lørdag, selv om startplass kanskje kan være for tidlig.

Sist Torres spilte kamp for de røde var da han småskadd spilte i Champions League-kampen som endte 1-1 i Lyon, og etter det kom det frem at han hadde en skade som krevde at han fikk mye hvile de kommende ukene - for å slippe operasjon. Tidligere denne uken har han vært med på lette økter, men i morgen får han sin første hele økt sammen med laget.

Twitter-intervju med Babel
Ryan Babel er en av flere unge fotballspillere som er aktive på det sosiale mediet Twitter. Her kan man følge spillerens daglige oppdateringer om hva han gjør på, og hverdagstrivia. I kveld hadde han et såkalt twitter-intervju, hvor andre brukere kunne stille han spørsmål. Her er noen av svarene han kom med.

- Jeg ville elske å spille på topp i lag med Fernando Torres, men vi har aldri spilt sammen.

- Jeg håper på å vinne begge de to trofeene (Champions League og Premier League), så hvilket betyr ikke så mye for meg. Jeg håper det vil skje en dag.

- Robin van Persie er en av mine beste venner innen fotballen.

- Jeg valgte draktnummer 19 fordi fødselsdatoen min er 19.12.1986.

- Mitt internasjonale favorittlag er Spania.

- Min favorittposisjon er som en av to spisser.

- Jeg har ikke vist mitt beste spill for Liverpool enda, men jeg er sikker på at dersom jeg får sjansen vil jeg komme til å bli viktig for Liverpool FC.

- Jeg er den eneste Liverpool-spilleren på Twitter. Jeg er ikke sikker på om de andre forstår hvordan det virker. (Relevant med tanke på alle de falske profilene der ute.)

- Jeg ønsker ikke si så mye om min posisjon i klubben, for før du vet det står det i avisene. Men jeg vil gjøre alt hva jeg kan for å komme inn på laget.