Torres usikker mot Everton

Benitez uttaler at det finnes ingen garanti for at Torres blir klar mot Everton. Leggen plager fortsatt Glen Johnson. Etter rapportene må Gerrard ta kortisonsprøyte.

Fernando Torres har vært ute med en lyskeskade siden han spilte med smerter mot Lyon i begynnelsen av november. Han var tilbake i trening denne uken. Rafael Benítez innrømmer at Torres ikke er aktuell for oppgjøret mot Debrecen på tirsdag. Det er også tvilsomt om spissen rekker Merseyside-derbyet neste søndag.

- Torres hadde en fitnessplan om tre ukers arbeid med fysioterapeutene, uttaler Benítez til Sunday Mirror.

- Man kan se at han blir bedre hele tiden, men jeg vil si at han fortsatt er kanskje 10 dager unna i bli i orden.

- De neste dagene vil avgjøre om han vil bli klar mot Everton, men i øyeblikket finnes det ingen garanti.

Det var forventet at Glen Johnson skulle riste av seg av en leggskade i tide til gårsdagens oppgjør mot Manchester City, men høyrebacken var verken å finne på banen eller benken. Benítez bekrefter at spilleren fortsatt sliter med en leggskade.
- Glen var ikke fornøyd med leggen, og han har haltet litt på trening, kunne Benítez avsløre overfor BBC Sport.

Steven Gerrard var tilbake i startoppstillingen etter å ha slitt med en lyskeskade. Ifølge Chris Bascombe i News of the World har kapteinen fått smertestillende sprøyte nummer to. Det var lenge fryktet at 30-åringen måtte opereres for å bli kvitt smertene. Men en ny kortisoninjeksjon i midtuken bør forhindre at operasjon blir nødvendig.