Tredobler Mascheranos lønn?

Mirror hevder at LFC står klare til å tilby Javier Mascherano en forbedret kontrakt, hvor spilleren får tredoblet sin nåværende lønn. Dette for å holde Barcelona på en armlengdes avstand.

Tabloidavisen skriver at Rafael Benitez har holdt en rekke private møter med Mascherano, og manageren ønsker  å starte samtaler om en ny kontrakt verdt £90 000 i uken umiddelbart.

25 år gamle Mascherano ønsket å få snakke med Barcelona, men ble fortalt av Benitez at han ikke ville bli solgt under noen omstendigheter etter at Xabi Alonso forlot Liverpool. Mascheranos nåværende kontrakt har tre år igjen å løpe, og ukelønnen skal være på rundt £30 000.

Etter at Liverpool satte en prislapp på £50M på ham, forlanger nå Mascherano en lønn som står i stil med hans verdi på transfermarkedet. Benitez skal derfor ha fortalt klubbeierne at de må øke argentinerens lønn betraktelig.

- Jeg tror det er på tide å snakke med Javier om en ny kontrakt. Han har fortsatt lang tid igjen av sin nåværende avtale, men jeg fortalte ham at vi ville starte samtaler om en ny kontrakt når han kom hjem etter denne ukens landskamp, siteres Benitez i Mirror.

- Mascherano ble rastløs på grunn av Barcelona-ryktene, og jeg måtte forklare ham at vi ikke kom til å selge ham. Jeg skjønner hvorfor han er fristet av Barcelona, da de er en toppklubb. En klubb som vant tre titler i fjor. Det var ikke enkelt for ham.

- Men han fikk umiddelbart vite at vi ikke kom til å selge ham. Han er en viktig spiller for oss. Jeg har hele tiden vist ham hvor viktig han er, ved først å låne ham fra West Ham, og deretter kjøpe ham selv om han dro til de olympiske leker.

- Situasjonen har vært annerledes for Mascherano enn for Alonso. Med Alonso viste vi allerede i april at Real Madrid hadde vært i kontakt med ham. Barcelonas interesse for Mascherano startet med rykter, og gjorde ham rastløs. Det gjorde det lettere for oss å kommunisere til ham at han behøvdes her, og at det ikke var aktuelt å selge ham.