Trener bekrefter Leto-opptrinn

Olympiacos-trener Ernesto Valverde bekrefter at Sebastian Leto har brutt klubbreglementet. Spilleren kan forvente seg disiplinærstraff. Tap for Martin Hansen.

Sebastian Letos låneopphold i greske Olympiacos kan være over etter en heftig krangel med klubbens trener Ernesto Valverde. Leto ble lånt ut til den greske toppklubben i sommer for hele 2008/09-sesongen fordi han ble nektet arbeidstillatelse i England.

På søndagens trening ble midtbanespilleren sendt i garderoben etter at han begynte å sparke fotballer vilt rundt seg, og noen traff Valverdes assistent og treneren selv. Det skal visstnok ikke være første gang 22-åringen bryter klubbreglementet. 

Kantspilleren var overraskende utelatt fra troppen til toppoppgjøret mot Panathinaikos på søndag. Nå har Valverde kommet med en personlig uttalelse i saken, og spilleren kan forvente kraftige disiplinære reaksjoner.

- På gårsdagens (søndag) trening var det et problem med Sebastian Leto, jeg vet ikke for hvilken gang, men det tvang meg til å sende ham i garderoben, uttaler Valverde ifølge soccernet.com.

- Jeg har informert administrasjonen om denne hendelsen, og det er nå opp til dem å bestemme hva de skal gjøre. Som jeg har sagt i det siste er disiplin en grunnleggende ting for roen rundt laget.

Ifølge Soccernet er det i Letos kontrakt nedfelt en klausul at han må spille 30 kamper for Olympiacos denne sesongen. Hvis ikke må grekerne betale kompensasjon til Liverpool. Kantspilleren, som har imponert med fart og tekninkk, nådde 31 kamper i forrige uke i UEFA-cuptapet mot Saint Etienne.

Stortalentet Aris Soiledis (17), som denne sesongen har scoret 11 mål for Olympiacos' U21-lag, er hentet opp til A-troppen som en direkte følge av Letos raserianfall.

Tap for Hansen
Martin Hansen måtte se tre baller passere over målstreken da Danmark U19 tapte 0-3 mot Serbia U19 i en treningskamp i Obrenovac. Alle tre målene kom i første halvdel av 2.omgang. Danskene møter Serbia igjen på torsdag.